PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

Pinigų Biudžeto Paketas Piniginė Sistema, Skirta Moterims, 12 Biudžetas Lakštai Vokai Rišiklio Pastaba Biudžetą Ir Taupyti Pinigus

(0 Atsiliepimai)
€21.69 €14.53

Žymos:

Prekės kodas:t26321

Pinigų Biudžeto Paketas Piniginė Sistema, Skirta Moterims, 12 Biudžetas Lakštai Vokai Rišiklio Pastaba Biudžetą Ir Taupyti Pinigus, Gražus biudžeto planuotojas-biudžeto planuotojas suteikia paketai, kad jums pradėti taupyti pinigus!Mūsų aukštos kokybės grynuosius pinigus stalčiuko naudoja išskirtinė horizontali etiketė biudžeto vokai, todėl galite lengvai sutaupyti pinigų!

Puiki dovana: Padėti savo meilužio kontroliuoti savo finansus per pinigus, piniginės paketas, sistema, kuri apima 1) planavimo su savo mėnesinio biudžeto lapo, 2) teikti lėšų plastiko pinigų vokai, 3) naudojant stebėjimo lapas sekti išlaidas, kad padidintų biudžeto.

[12 aukštos kokybės ir patvarus pinigų vokai] vertikaliems pinigų vokai tinka išleisti pinigų arba nuskendo pinigų kiekvieną mėnesį ir yra ilgaamžiai.Jie plyšimui atsparus ir vandeniui laikyti savo pinigus saugiai.Kiekvieną pinigus voke turi elegantišką klasifikavimas, projektavimo, formavimo pildymo įdomus veikla.Arba naudokite komplekte 24 lipdukus, individualizuoti juos.

[24 biudžeto lapus, kad padėtų išlaikyti biudžeto] No matavimo, jokio pagerėjimo.Naudoti pateiktą biudžeto lentelė geriau suprasti savo vartojimą, stebėti savo vartojimo ir nustatyti blogos vartojimo įpročių.Registruoti vartoti biudžeto kiekvienos kategorijos ir judėti į priekį.Naujo dizaino pakeitimo popierius gali būti spausdinami.

Pinigų biudžetas vokai-taupymo paketas yra pagamintas iš tvirto ir patvaraus plastiko ir yra patvarus.Horizontalus dizainas leidžia lengvai pastumkite pinigų ir biudžeto lapus į vieną pusę voką.Mūsų biudžetas rišiklio pinigų vokai labels, todėl jūs galite greitai gauti vokai jums reikia.

Pinigų paketas, sistema padės jums tvarkyti savo pinigus tam, kad praleisti gerai, atsikratyti skolų, pradėti taupyti, ir pasiekti finansinių tikslų.Ji turi savo pinigų paketas, biudžeto sudarymo sistemą, geriau integruoti į kasdienį gyvenimą visi būtini.

Platus naudoja-yra puikus pinigų, monetų, čekių, kvitų, pinigų tvarkymo ir bendrų priemonių ar kitų mažų, bet svarbių dokumentų.

Spalva: įvairiaspalvis

Medžiaga: PU

Pakuotės Turinys:

1 * juoda užtrauktukas shell

3 * A6 spalvos maišeliai su užtrauktuku

12 * klevo lapų, miško Biudžeto vokai

12 * naujas biudžetas korteles

2 * lipdukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių