PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

Juokingas Šuo Kakoti Kalendoriaus Dienos Planavimo Paprastumą, Mielas 2024 Kalendorius Popieriaus Savaitės Tvarkaraštį Sieninis Kalendorius Namų

(0 Atsiliepimai)
€10.43 €4.38

Žymos:

Prekės kodas:t383750

Pavadinimas:Šunų Kakutį Kalendorius

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Dydis:(vidut.)25*19cm/9.84*7.48 cm

Medžiaga:Popierius

Komplektą sudaro: 1 Vnt Šuns Kakutį Kalendorius Taškai:

1.Aukštos Kokybės Popierius, Medžiagos: Tai juokinga sieninis kalendorius yra įdomus šuo dizaino kiekviename puslapyje, atspausdintas ant aukštos kokybės popieriaus medžiagą, blizgus ir aišku, spausdinimas.Ji bus gyvinti savo dieną ir padėti jums palaikyti tvarką ir sklandžiai.

2.Padengti Metinis Grafikas: sau pramogauti, o planuoti į priekį su mūsų Juokingas Sieninis Kalendorius.Aprėpiančių nuo sausio iki gruodžio, 2024, šis kalendorius apima metinis grafikas praktiškai ir juokingas būdas.

3.Be jokio vargo Planavimas: Niekada nepraleisite svarbios datos su šį Juokingi Sieninį Kalendorių, kuris leidžia lengvai susitikimo planavimas.Tai puikus ženklas šventes ir daug dydį užtikrina aiškų matomumą iš tolo.

4.Žavinga Šuo Kalendorius: Pakabinti savo Žavinga Šuo Kalendorius jūsų patogumui namuose, darbe ar mokykloje.Tai 12 mėnesių kalendoriaus funkcijas juokingas šunų nuotraukų gražių kraštovaizdžių.Planuoti metus į priekį su savo erdvus išplanavimas ir niekada nepraleisite jokių svarbių datų.

5.Platus Panaudojimas: - Tai juokinga sieninis kalendorius yra domu dovanos idėja bet kokiai progai, pvz., jubiliejai, Kalėdos, gimtadieniai, ir daugiau.Tai leis jiems juoktis ir šypsotis, kiekvieną mėnesį su savo linksmas, iliustracijos ir šmaikštus antraštes.

Palaikyti tvarką, o smagiai su Išdaiga Kalendorius 2024! Featuring praktinių išdėstymu, linksmas šuo dizaino, šis kalendorius yra pakankamai didelis, pasižymėti svarbias datas, ir tai lengva pakabinti ant sienos.Tai daro puiki dovana idėja, šeimai ir draugams, kurie vertina gerą anekdotą.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių