PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

2024 Naujas Kawaii Pissed-Off Katė Anglų Kalendorių Mielas Stalas Priedai, 12 Mėnesių Planavimo Kalendorius, Sienų Dekoras Mėnesio Kalendorius

(0 Atsiliepimai)
€15.22 €7.60

Žymos:

Prekės kodas:t504829

Kulka Taškų:

1.Humoro Kačių Citatos: Mėgautis džiaugsmą gerai elgėsi kačių šeimos gyvūnų, kurie turi ką snarky pasakyti apie kiekvieną metų mėnesį 2024 šį Piktas Katė Kalendorius.

2.Restorano sienų apdaila: Pridėti apeliacijos ir grožio, bet kambaryje su šio kačių mylėtojas kalendorius, siūlanti unikalų schemų ir spalvų schemas už kiekvieną mėnesį.Šis kalendorius yra ne tik funkcionalus įrankis stebėti svarbias datas, bet taip pat puikus viršelio dizainas, kuris demonstruoja savo meilę katėms.

3.Linksmas Kačių Nuotraukos: Mėgautis mielas ir žavinga išvaizda įvairių veislių kačių, kurių gyvas raiškos fiksuojamos aukštos kokybės nuotraukas, kurių buvo imtasi kiekvieną mėnesį.

4.Specialus Kačių Datos: Tai kalendorius padeda kačių mylėtojai pažymėti svarbias datas bei šventes, taip pat primena, kad patys specialus kačių susijusių datų, tokioms kaip gimtadieniai, jubiliejai, ir festivaliai.Su šio kalendoriaus, galite lengvai peržiūrėti ir tvarkyti savo tvarkaraščius ir švęsti savo meilę katėms.

5.Dovanos Idėja: Šis kalendorius gali būti naudojama kaip speciali dovana kačių mylėtojai, kurie nori išreikšti savo priežiūros ir suprasti savo katino meile.Nesvarbu, ar tai šventė, dovanos, gimtadienio dovana, ar atminimo dovana, tai kalendorius bus pareikšti staigmena ir džiaugsmas gavėjams.

6. Padaryti kiekvieną dieną a jv-kai kurie žmonės su mūsų katės vergas, kalendoriai.Užfiksuoti savo gerai elgėsi kačių šeimos gyvūnų nuostabiu kačių nuotraukų, o stebėti svarbių datų ir švenčių.Šie funkcionalūs įrankiai yra puikus būdas išreikšti savo priežiūros ir suprasti savo katino meile.

Specifikacija.

1. Pavadinimas: 2024 Piktas Katė Kalendorius

2. Medžiaga: kreidinio popieriaus

3. Gaminio dydis: (vidut.)28*28cm/11.02*11.02 cm

4. Šventinę dovaną savo kačių mylėtojas draugui:

5. Tvirtas nepadengtas ritininis arba lakštinis popierius

6. Ritė privalomas

7. Skylę lengva

Paketas, sąrašas:

2024 M. Pissed-Off Kačių Kalendoriaus X1

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 2024 M. Pissed-Off Katės Kalendorius
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių