PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

500 VNT Derliaus Scrapbooking Popierinės Gėlės Serijos Scrapbooking Reikmenys "PASIDARYK pats" Kolekcija Dekoratyvinis Popierius

(0 Atsiliepimai)
€23.03 €15.88

Žymos:

Prekės kodas:t553113

Į paketą įeina: Jūs gausite senovinių iliustracijų dekoratyvinis popierius, su 100 vienetų kiekvieno stiliaus, iš viso 500 vienetų.Yra daug stilių, ir kiekis yra pakankamas, kad būtų patenkinti jūsų kasdienių poreikių.

Aukštos kokybės: retro užrašų knygelė popierius yra pagamintas iš aukštos kokybės šviesos popieriaus, su lygaus paviršiaus ir atspausdintas aišku, estetikos modelius.Clipbook knyga bus geriausias pasirinkimas koliažas, rankinis korteles ir Popieriaus Atraižas.

Retro stiliaus: Šie lipdukai yra subtilus retro išvaizda ir tekstūra, naudojant realius medžiagų sukurti atsipalaidavęs retro išvaizdą.Puikiai tinka meno projektus su žurnalų, iškarpų albumai, koliažai, arba retro temos.

Keli naudoja: dydis ir svoris derliaus užrašų knygelė prekės yra tik teisė.Jis gali būti naudojamas šiukšlių žurnalai, suvenyrai, koliažai, iškarpų albumai, iškarpų albumai, apdailos planavimo, žurnalai, todėl senų užrašų knygelės, dovanų pakavimas, rankų darbo atvirukai ir kt.

Prabangus Dovanos: Jūs galite parengti šių senovinių dokumentų sukurti išskirtinį dovanos ir asmeninį amatų už draugus, šeimą, ir artimuosius, apie šventes, gimtadienius, baigimo ceremonijos, ir sukaktims.

Medžiaga: Popierius

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

500 x užrašų knygelė popieriaus(Žalios spalvos Siūlų, Crimson Svajones, Violetinė Dūmų, Quigga, Gėlių Vestuvių Siūlai, 100 lapų, kiekvieno)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių