PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

100 Vnt. Sėklų Vokai 3.54 X 2.36 Colių Ruda Kraftpopieris Sėklų Pakelių Vokai Uždaroma Savarankiškai Sandarinimo Sėklų Pakelių

(0 Atsiliepimai)
€11.33 €7.59

Žymos:

Prekės kodas:t557482

100 Vnt. Sėklų Vokai 3.54 X 2.36 Colių Ruda Kraftpopieris Sėklų Pakelių Vokai Uždaroma Savarankiškai Sandarinimo Sėklų Pakelių Pakuotės Turinys: Pakuotėje yra 100 sėklų pakelių vokai.Sėklos išsaugojimas vokai priemones, apie 3.54x2.36 cm.Pakankamai, kad būtų patenkinti jūsų įvairius poreikius ir dalintis su savo draugais ir šeima.

Turiningas Dizainas: Šios sėklos vokai uždaroma yra suprojektuoti su sėklos rūšį, surinkimo dienos, augimo tipo ir atminkite, šūkiai priekyje, su daug vietos, galite rašyti svarbi informacija.Sėklos informacija gali būti parašytas metu sėjai.už pakartotinį naudojimą.Mažos sėklos vokai padėti jums rasti tinkamą gėlių ir daržovių sėklos greitai ir lengvai.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Mūsų sėklos vokai mažas uždaroma yra pagaminti iš aukštos kokybės kraft popieriaus, kuris yra patikimas ir tvirtas, ne taip lengva nutraukti ir geresnė alternatyva plastiko pakuočių.Popieriaus sėklos vokai laikyti sėklas sausoje ir tvarkinga aplinka, todėl jūs galite naudoti juos ilgą laiką.

Lengva Naudoti: Šios sėklos laikymo vokai turi lipnios sandarinimo.Jūs galite įdėti sėklos Sėklos Užsklanda, pašalinti dvipusės juostos, dangtelį ir paspauskite, kad antspaudas.Sandarinimo kraft sėklų pakelių vokai suteikti apsaugą nuo šviesos, laikyti sėklos gyvybingos, ilgiau

Įvairias Programas: be to, konservavimo sėklų, popieriaus sėklos taupymo paketus, taip pat gali padėti jums laikyti monetas, kavos pupelės, riešutai, sagos, lipdukų ir kitų smulkių daiktų.Lipni sandarinimo sėklos taupymo vokai yra puikus saugojimo priemonė išlaikyti savo mėgstamų dalykų tvarkingas ir švarus visą laiką.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Kraftpopieris

Dydis:6x10cm

Pakuotės Turinys:

100 * sėklų pakelių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių