PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

Mažas Stalinis Kalendorius 2024 Stalinio Kalendoriaus Mėnesio Sieninis Kalendorius Mažas Stalinis Kalendorius Su Šventės Informacija, Stilingas Ir

(0 Atsiliepimai)
€1.90 €1.29

Žymos:

Prekės kodas:t539124

Šis stalinis kalendorius pasižymi unikaliu dizainu ir kampe apsaugą ir ilgaamžiškumą.Patogus planavimas, jis užima mažai vietos ir turi platų paraiškų bet kokį darbą.Palaikyti tvarką ir stilių.

Produkto svoris: (vidut.)270g

Gaminio dydis: (vidut.)20*16.5*8cm/7.87*6.5*3.15 colių

Gaminio medžiaga: Popierius

Pakavimo Sąrašas:

1* 2024 Kalendoriaus Spiralės Privalomas

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naujovė Dizainas: Gyvinti savo stalo ar sienos su šiuo 2024 kalendorius, kuris gali pasigirti nuostabiu retro dizainas.Unikalus ir akį traukiantis dizainas prideda touch nostalgišką žavesį, kad jūsų erdvė, o puslapius, kad būtų lengva sekti svarbias datas.

2.Ideali Apsauga: Į 2024 kalendorius naudoja tvirtas kampe apsaugos dizainas išlaikyti savo patvarumo ir grožį, o užkirsti kelią plaukų garbanojimo arba ašarojimas.Su storas, aukštos kokybės popierius, dažai skverbtis ir messiness būtų išvengta.

3.Patobulintas Planavimas: Likti ant savo tvarkaraštį su 2024 kalendoriaus mažų etikečių ir mėnesio tinklų pastabas ir švenčių dienomis.Organizuoti savo asmeninius ir profesinius planus lengvai naudodamiesi šia funkcija turtingas planuotojas, kad suteikia patogią planavimas.

4.Kelionės-Draugiškas Planavimas: Imtis savo tvarkaraštį su tavimi visur, kur jums eiti su šiuo 2024 kalendoriaus nešiojamų dizainas.Jo lengva laikyti ir lengvai atlikti funkcijas, kad jis patikimas kompanionas jūsų kasdieniniame planavimo poreikius.

5.Platus Naudoti: Organizuoti savo tvarkaraštį lengvai, naudojant šią 2024 kalendorius, puikiai tinka mokyklą, studijuoti kambarys, darbastalio namuose, ar net savo automobilyje.Būtina turėti studentams, specialistams, ir šeimoms, ieško universalus planavimo įrankis.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių