PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

2024 M. Sieninis Kalendorius Mėnesio Gamtinių 2024 Kalendorius Plyšimui Atsparaus Kalendorius Nuotykių Keliautojams Keliautojai Juokinga Sieninis Kalendorius

(0 Atsiliepimai)
€1.50 €1.04

Žymos:

Prekės kodas:t442287

Padidinti jūsų produktyvumą ir palaikyti tvarką su Gamtos Sieninį Kalendorių!Su erdvus rašymo erdvę, jūs galite sekti visus savo svarbius įvykius.Supaprastinti savo gyvenimą ir padaryti jį patogiau su patikimas ir praktiškas kalendorius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kraštovaizdžio Sieninis Kalendorius

Svoris: apie 150g

Gaminio dydis: apie 22x17x0.5cm/8.66x6.69x0.2 cm

Medžiaga: popierius

Pakavimo Sąrašas:

1* Kraštovaizdžio Kalendorius 2024

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvus Planavimas: erdvus Su raštu vietos, tai sieninis kalendorius yra skirtas padėti jums palaikyti tvarką ir sekti svarbias datas ir užduotis.Planuoti lengvai ir niekada praleisti susitikimą dar kartą.

2.Gamtinio Kraštovaizdžio Modelius: Pakelti savo sienos su kvapą gniaužiančiu kraštovaizdžiu modelius.Puikiai tinka gamtos entuziastai, fotografai, ir nuotykių ieško pridėti jutiklinio awe-inspirującą grožio į savo erdvę.

3.Daugkartinio Naudojimo: Modernizuoti jūsų organizavimo ir planavimo užduotis, susijusias su Kraštovaizdžio Sieninis Kalendorius, siūlanti platų naudojimą pažymi, to-do sąrašus, ir planavimas.Plius, jos vaizdingos kraštovaizdžio tarnauti kaip apsvaiginimo namų dekoro.

4.Patogu, Tabaluoti: Tabaluoti su šiuo nuostabiu Kraštovaizdžiu Sieninis Kalendorius vargo su įtraukti lankai, ir eglė, iki bet kurio kambario akimirksniu.Padaryti planavimas metams, patogiau ir maloniau su savo nuostabiu kraštovaizdžiu.

5.Tabaluoti Lengvai: Mėgautis grožiu šio Kraštovaizdžio Sieninis Kalendorius, pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus medžiagų, kad yra ir plyšimui atsparaus ir išnyks atsparus.Savo patvarumo bus galima remtis ja ilgalaikiam naudojimui, neprarandant savo apsvaiginimo išvaizdą.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Kraštovaizdžio Sieninis Kalendorius
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių