PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

Stalinis Kalendorius Planuotojas Išskirtinį Vaza Formos Stalinis Kalendorius Apdailos Bloomy Gėlės Stalinis Kalendorius Lankstus Mediniais Mažas

(0 Atsiliepimai)
€2.16 €0.78

Žymos:

Prekės kodas:t306594

Likti organizuojamas ištisus metus su mūsų Stalinis Kalendorius Planuotojas!Pagamintas iš kruopščiai atrinktų, popieriaus, medžiagos, tai praktinė priemonė, rodo kas mėnesį vertikaliai lengvai peržiūrėti.Puikiai tinka bet darbalaukyje, šis stalinis kalendorius yra būtina turėti bet kokio verslo ar namų darbus.Sekti svarbius datas ir užduotis, su lengvumu.

Specifikacija:

Pavadinimas: Gėlių Stalinis Kalendorius

Medžiagos: Popieriaus ir Medienos

Produkto Svoris: apie 400g

Gaminio Dydis: apie 17*12cm/6.69*4.72 colių

Pakavimo Sąrašas:

1* Gėlių Stalinis Kalendorius

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikės Medžiagos: Pagerinti savo stalo, organizacijos, su mūsų Gėlių Stalinis Kalendorius.Medinio pagrindo yra kruopščiai paruošta aukštos kokybės medžiagos, kuri gali atlaikyti nusidėvėjimą, nors puikiai popieriaus medžiagų užtikrina ilgaamžiškumą ir grožį.

2.Novatoriškas Dizainas: Eglė savo darbo su Gėlių Stalinis Kalendorius ir mėgautis gyvenimu, pilnas įdomus.Kiekvieną mėnesį gali pasigirti įvairių meno vaza formą ir energingas modelis, todėl 2024 metais, įkvėpimo ir spalvų.

3.Įrašo Svarbias Datas: Padidinti savo produktyvumą ir ši Gėlė Stalinis Kalendorius.Įrašo svarbias datas, tvarkyti dienos reikalų ir klijuoti priminimus apie mielas puslapių efektyviau eigą.

4.Vietos Taupymo Sprendimas: Ši gėlė stalinis kalendorius gali pasigirti vertikali ekrano funkciją, padeda įvertinti įvairių mėnesio modelius be pradėjimo daug horizontalios erdvės.Puošti jūsų darbo stalas su šiuo lengvai peržiūrėti dekoratyvinis gabalas bet kuriuo metu ir pridėti jutiklinio grožio savo darbą.

5.Dovanų Pasirinkimą: Nustebinti savo artimuosius su šio restorano Gėlių Stalinis Kalendorius.Savo nuostabiu gėlių dizainas ir praktinių išdėstymas leidžia domu dovana bet kokiai progai.Išlaikyti savo šeimos, draugų, kolegų ar klientų, gerai organizuota ir įkvėpė visus metus.

.

  • Tipas: Spausdinti Kalendorius
  • Stilius: Stalo Kalendorius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Stalo Kalendorius 2024
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių