PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

2023-2024 Sieninis Kalendorius Kabo Planuotojas 18 Mėnesių Kabo Sieninis Kalendorius Grafiką, Popieriaus Metai Biuro Planavimo Pastaba X4Z8

(0 Atsiliepimai)
€16.68 €9.34

Žymos:

Prekės kodas:t495713

Produkto Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: prie Sienos tvirtinamas kalendorius nuo sausio 2024 iki birželio 2025

2. Gaminio dydis: dydis šis kalendorius yra maždaug 430x305mm/16.9x12 cm.

3. Produkto stilius: kalendorius

4. Gaminio spalva: Spalvinga, tamsiai mėlyna, mėlyna, juoda

5. Medžiaga: popierius

Produkto savybės:

1. 18 Mėnesių Trukmės Šios sienos montuojamas kalendorius apima ilgą laikotarpį nuo sausio 2024 iki birželio 2025 m., leidžia vartotojams planuoti ir organizuoti savo tvarkaraščius iš anksto.Ji suteikia išsamų vaizdą apie visą pusantrų metų, todėl jį lengviau valdyti susitikimus, renginius, ir svarbias datas.

2. Lengvai Skaitoma Dizainas: kalendorius funkcijų aiškus ir įskaitomas tekstas anglų kalba, todėl prieinama naudotojams, visų amžių ir kalbos mokėjimo lygių.Datos, mėnesių, o darbo dienomis yra gerai matomoje vietoje, užtikrinant, kad vartotojai galėtų greitai nuoroda į kalendorių ir likti informuojami apie artėjančius renginius.

3. Daug Vietos Pastabos: Kiekvieną mėnesį yra rodomas atskirame lape, teikiantis daug erdvės naudotojams brūkštelėti svarbios pastabos, priminimai, ar darbų sąrašus.Ši funkcija leidžia geriau organizuoti ir padeda vartotojams likti ant savo užduotis ir terminus.

4. Patvarus ir Aukštos Kokybės Konstrukcija: kalendorius yra tvirtas medžiagas, kurios užtikrina jo ilgaamžiškumą.Puslapių yra storas ir atsparus, ašarojimas, ir yra privalomas, yra tvirti ir ilgaamžiai.Tai užtikrina, kad kalendorius bus atlaikyti kasdienio naudojimo, per savo 18-mėnesio trukmė.

Dėmesio:

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2.Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida kelių centimetrų

Vežimą sudaro:

1pc kalendorius

Ačiū už jūsų dėmesį, yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių