PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

Rotacinis Stalinis Kalendorius Daugkartinio naudojimo Mediniai Darbalaukio Amžiną Kalendorių Ornamentu Darbastalio Apdaila, Namo Aksesuaras "PASIDARYK pats"

(0 Atsiliepimai)
€22.01 €11.45

Žymos:

Prekės kodas:t527782

Jos ne nyksta dizainas ir patogus kalendorius funkciją, mūsų pasukimo kalendorius atneš staigmena ir šiluma, bet erdvės.Lengva suderinti su bet dekoro, tai nesenstantis gabalas bus padaryti puikus papildymas jūsų biure ar namuose.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: medinis

Produkto svoris: 260g

Gaminio dydis: (vidut.)15*10.5 cm/5.91*4.13 colių

Paketas, Sąrašas:

Rotacinis stalinis kalendorius*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Šis pasukimo stalinis kalendorius yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir ekologiška.Medienos medžiagos nėra lengvai deformuojasi ir spausdinimo neblunka, užtikrinti aiškią ir gražus ekranas datas ir įvykius.

2.Tvarkaraščio Planavimas: be Vargo planuoti savo tvarkaraštį su mūsų Pasukimo Stalinis Kalendorius kalendorius funkcija.Sekti atostogų ir organizuoti susitikimus ir veiklą, lengvai padidinti produktyvumą.

3.Lengvai Integruoti su Stiliumi: Tai rotacinis stalinis kalendorius yra puikus derinys stiliaus ir funkcija.Jo elegantiškas dizainas sklandžiai sujungia su bet namų dekoro, o stebėti svarbias datas.

4.Rodyti Jūsų Skonį: Pademonstruoti savo unikalų stilių su mūsų pasukimo stalinis kalendorius.Tai puikus gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų, mokyklų ir kitose vietose.Šis meno kūrinys ne tik rodo datą, bet taip pat tarnauja kaip išskirtinį gabalas darbastalio apdaila.

5.Nuostabus Dovanų: Mūsų pasukimo stalinis kalendorius būtų naujienos d dvasia dovana jūsų artimiesiems Kalėdų, Metai, gimtadieniai, ir kitomis progomis.Tai sukelia nuostabą ir šilumą savo darbą ir išreiškia savo palaiminimus ir jausmus.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių