PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

2024 m. Kalendorius Memo Pad 3D Popieriaus Meno Žemės Apdailos Stalinis Kalendorius "PASIDARYK pats" Pažymi, Notepad Skulptūra Dovana

(0 Atsiliepimai)
€56.75 €36.88

Žymos:

Prekės kodas:t195172

[2024 Stalinis Kalendorius], Kai jūs naudojate savo darbastalio kalendorių, non-stick pastabas ir kalendoriai yra nuplėštas, ir metų pabaigoje " fotografija,diorama, atrodo, atsižvelgiant į žavinga pasaulyje.

[Išskirtinį Meistriškumą ir Akrilo Padengti] darbastalio kalendorių yra pagamintas iš aukštos kokybės specialaus popieriaus, popierinių skulptūrų meistriškumo, su multi-spalvos apdaila ir prabangus formų, todėl šis stalinis kalendorius daugiau unikalių.Akrilo dangtelis saugo nuo dulkių ir yra taip pat praktinį pagrindą.

[LED Šviesos] Šį kartą kalendorius ateina su sensoriniu jungikliu, apačioje, tegul minkšta šviesa atneš jums į stebuklinga karalystė ir pridėti žavinga atmosfera į savo kambarį, reikia 2 AAA baterijos (neįtraukta).

[Gražus Popieriaus Apdailos] kalendorius yra išspausdintas ant lengvai suplėšyti popierių.Jūs galite rašyti ką nors ant popieriaus, kaip ir notepad įrašyti ir priminti svarbius dalykus.Puikus ilgalaikis ekranas ant jūsų stalo ar lentynoje.

[Kūrybingas Dovanų] Tai 2024 Darbalaukio PASIDARYK pats Kalendorius yra Kalėdų, Padėkos, Metines, Valentino Diena ir kitos šventės.Tinka visoms amžiaus grupėms .

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:Popierius

tipas:Grybų/Tower/Rūmai/ Žemė Raudona

Pakuotės Turinys:

1 x Stalinis Kalendorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių