PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

365 Dienos Sieninis Kalendorius 2024 M. 365 Daryti Sieninis Kalendorius Didelis Ištisus Metus Planuotojas Plakatas 365 Daryti Kalendorius Kalendoriai Su 2024

(0 Atsiliepimai)
€4.15 €1.50

Žymos:

Prekės kodas:t1408

Tvarkyti savo gyvenimą su mūsų 365 dienų kalendorių!Matmenys 29.2 x 20.7 cm, jis puikiai tinka pritraukti daugiau veiksmingas mokymosi, darbo ir gyvenimo.Plano ar planuoti įvykius lengvai, o taupyti erdvę.Likti į priekį, priėmimo planus, su savo nauju, turi-turėti kalendorių!

Specifikacija:

Pavadinimas: 2024 Metus Sieninis Kalendorius

Medžiaga: 150g baltos spalvos kraft popierius

Išplėstos dydis: apie 74.2x52.5cm/29.21x20.67 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 x 2024 Metus Sieninis Kalendorius

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padidinti Laiko Valdymas: Šis 2024 metus sieninis kalendorius yra didelė tinklelis dizaino, kuri leidžia jums galimybę parašyti savo dienos įrašus ir skaičiavimai, su lengvumu.Ar jums reikia planuoti savo studijų, darbo ar gyvenimo, šis kalendorius padės jums palaikyti tvarką ir produktyvus ištisus metus.

2.Patvari Medžiaga: Patirtis sklandžiai ir baltos spalvos paviršių su šiuo 2024 metus sieninis kalendorius.Aukštos kokybės kraftpopieris medžiaga yra storos, kietos, ir apsaugo nuo pageltimo už ilgalaikį naudojimą.Patvarus kalendorius priemonių 29.2 x 20.7 cm.

3.Lengva Naudoti: 2024 Metus Sieninis Kalendorius užtikrina lengvas planavimas.Jos paviršius saugo jūsų tvarkaraštį, tvarkingas ir gražus ant savo darbo stalo, be reikia įjungti puslapių.Plano ar planuoti įvykius, lengvai ir mėgautis ne smudging arba kraujavimas, kai raštu.

4.Efektyvus Organizacijos Paprastas: Su mūsų 2024 Metus Sieninis Kalendorius, buvimo prieš savo įtempto grafiko, nes jos elegantiškas, profesionalus dizainas.Matyti savo planus aiškiai ir efektyviai ištisus metus, laikant galite kontrolę organizuoja ir be vargo.

5.Plačiai Naudoja: Mūsų 2024 metus sieninis kalendorius numatyta lanksti ir patogi planuojant savo tikslus, pareigas, dirbti, ir studijuoti, o taupyti erdvę.Tinka mokyklose, namuose ir businesss su daug naudoja, tai taip pat yra lengvas ir lengvai atlikti.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių