PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

Valentino Diena Kortelė Pakuotėje Su mėlynu Drugeliu Vokai Galvoti Jūs, Gimimo datą, Motinos Dieną, Jubiliejų ir Kt. Proga Visus

(0 Atsiliepimai)
€5.55 €4.72

Žymos:

Prekės kodas:t213037

RANKŲ darbo KORTELĖ-vyšnių žiedai žymi kaip omen laimę, emblemą, meilės ir švelnumo.Įkvėpti iki spalvingas drugelis visada taip kvepalų, gėlių.Tikimės, kad ši iki drugelis kortelė gali jums sekti savo vidinį skubėjimą ir dvasinio pašaukimo, siekti savo vidinės malonumu ir entuziazmu.

KURTI MOMENTAS STAIGMENA-padengti šio drugelis iki pasveikti kortelės funkcijos pavyzdys, aukso folija drugelis sklandė su miela mėlyna gėlė, filialas.Po atidarymo, kai kibirkščiuojantis drugeliai skleisti savo didinga sparnus ir skristi aplink elegantiškas vyšnių žiedai, sukurti specialią žavinga akimirka.

IŠREIKŠTI SAVO UNIKALŲ PALAIMA-Mūsų 3D Drugelis kortelė ateina su koordinuoti voką, kad galite paštu lengvai, ir jūs galite parašyti savo šiltų norų tuščioje vietoje korteles.Su žavinga dizainas ir nuoširdus jausmas viduje, kad gavėjui bus labai patinka ši kortelė: dovana kruopščiai renkamos rankomis ir išsiųstas iš savo širdies.

AUKŠTOS KOKYBĖS atvirukas-mini iki atvirukas yra lazeris-išraižytas ant Aukštos Kokybės popieriaus atsargų ir išskirtinį detalės yra rankų darbo, kurias patyrę meistrai.

MULTI-NAUDOTI RETKARČIAIS 3D KORTELĖ-nėra rašytinio žodžio ant viršelio mūsų mini iki atvirukai, todėl jis yra ne tik gali švęsti kiekvieną atostogų proga puikiai, bet taip pat galite išreikšti savo meilę ir sveikinimą savo mylimais vaikais, ir šeima.Siųsti staigmena ir šypsena į jūsų mylimasis su elegantiška kortelė drugelis.

Spalva:Balta Ir Mėlyna

Medžiaga:popierius jam

Dydis:15x20cm

Pakuotės Turinys:

1 * kortelės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių