PAKROVIMO VAIZDAI
Aparatūros

Varžto Sriegio Tikrintuvas Varžto Sriegio Tikrintuvas Vardas Sriegio Dydis Tikrintuvas Colių Ir Metrikos Rinkinį Veržlė Ir Varžtas Daviklis Tiksliai

(0 Atsiliepimai)
€65.80 €32.89

Žymos:

Prekės kodas:t8897

Tai Veržlių ir Varžtų Sriegis Tikrintuvas suteikia tikslią Dydžio Nustatymo ir nėra lengvai deformuotis ar žalą.Aiškus dizainas leidžia lengvai palyginti, ir iš Anksto Išgręžtos Tvirtinimo Skylės pagerinti darbo efektyvumą.Puikus dirbtuvės ir garažai.

Specifikacija:

Medžiaga: Alloy

Gaminio Dydis: 20*20cm/7.87*7.87 cm

Pakavimo Sąrašas:

1x Varžtas ir Veržlė Vardas

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sriegio Suderinamumas: Su jo gebėjimas aptikti tiek metrinės ir colio sriegiu dydžių, mūsų Varžtas ir Veržlė Identifikatorius gali lengvai nustatyti, 28 skirtingų dydžių veržlės ir varžtai.Iš 6-32 rupi 1/2-20 baudos, ji sukurta siekiant patenkinti įvairius poreikius.

2.Medžiagų, Galite Pasikliauti: Pagamintas iš aukštos kokybės lydinio medžiagos, kuri yra rūdžių, atspari dilimui, o ne lengvai deformuojasi.Tvirtas ir patvari konstrukcija užtikrina ilgą tarnavimo laiką, leidžia greitai ir tiksliai nustatyti įvairius varžtus ir veržles, be nerimauti.

3.Efektyvus Dydžio: Varžtas ir Veržlė Vardas leidžia lengvai nustatyti, varžtas ir veržlė dydžių aiški skalė išgraviruotas colių ir centimetras svarstyklės kraštus.Greitai ir tiksliai palyginti dydžių, ir sutaupyti laiko ir pastangų.

4.Patogumui po Ranka: Ateina su 3 iš anksto išgręžtos tvirtinimo skylės ant viršaus, kad būtų lengva sustabdyti ant sienos, greitą ir patogią prieigą.Išvengti traumų naudojimo metu dėvėti darbines pirštines ir laikykite jį saugiai be pradėjimo bet kurios vietos.

5.Didžioji Paraiška: Jūs galite lengvai palyginti tiksliai dydžio, bet užtrauktuku be spėlioti, ar naudojant kelis įrankius.Mažas ir lengvas, todėl jūs galite jį nešiotis visur ir pagerinti savo darbo efektyvumą.Nesvarbu, ar esate profesionalus mechanikas arba "PASIDARYK pats" entuziastas, šis produktas padarys jūsų gyvenimą lengviau.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių