PAKROVIMO VAIZDAI
Aparatūros

5ml Greitai Kūrybos Medienos Deginimas Rašiklį, Žibintuvėlį Pasta Nustatyti Scorch Pen žymas, "PASIDARYK pats" Medienos Dažymui Tinka Menininkų Ir Pradedantiesiems

(0 Atsiliepimai)
€2.80 €1.90

Žymos:

Prekės kodas:t19462

Atrasti saugiausias variantas už visus savo "PASIDARYK pats" projektai su Scorch Pen.Pasiekti apsvaiginimo dizaino ant medienos be vargo tiesiog drebėjau ir piešimo.Geriausiai, namų dovanos bet kokia proga ant pjaustymo lentos, rąstai, sustabdyti žymas, padėkliukai, stalai ir kėdės.Realizuoti savo kūrybiškumą su lengvumu.

Specifikacija:

Gaminio dydis: 13.4*1,2 cm/5.23*0,47 colio

Grynasis kiekis: 5ml

Tinkamumo laikas: 3 metus

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Paketas, sąrašas:

Scorch žymas, Mediena*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas Tikslumas: Pasiekti painus dizaino vargo su šio medienos deginimas pen žymeklis.Tai saugiausias variantas kurti tiksli ir sudėtinga dizaino, ne laiku, užtikrinant savo saugumą, o darbo.

2.Universalus Rezultatus: Atskleisti savo meninius potencialą, o mūsų medienos deginimas pen žymeklis.Lengvai kurti sudėtingas dizaino ir iliustracijos ant medinių paviršių, puikiai tinka personalizavimas arba kaligrafija.Su ši naujoviška priemonė, išreikšti savo unikalų kūrybiškumą ir padaryti jūsų ženklą šiandien.

3.Patobulintas Veikimas: Pakelti savo medienos deginimo projektus su šiuo išskirtiniu ženklu.Suplakti ir piešti ant poliruoto kietmedžio briketų, šilumos modelis su mašina puikiai apdaila.Be vargo atskleisti savo kūrybinį potencialą ir mėgautis procesą.

4.Naminis Žavesio: Pakelti savo "PASIDARYK pats" projektai su šio medienos deginimas pen žymeklis.Puikiai tinka sukurti unikalias dovanas bet kokiai progai, įskaitant mediniai padėkliukai ir pjaustymo lentelės.Atskleisti savo kūrybiškumą ir padaryti geriausia namų dovanos.Idealus, "PASIDARYK pats" entuziastams, kurie mėgsta amatų unikalių vienetų.

5.Taikoma Scena: Tai yra nepakeičiama buityje mediniai degimo įrankis, kuris gali būti naudojamas ant įvairių medienos gaminių, įskaitant pjovimo lentos, rąstai, sustabdyti žymas, padėkliukai, stalai ir kėdės.Jūs galite kurti savo unikalų dizainą ir modelius su šia paprasta naudoti žymeklis, kuris veikia kaip rašiklį.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių