PAKROVIMO VAIZDAI
Aparatūros

6MM X 20M Dvipusis Atlikti Vario Folijos Juostos Ritinį Vieną Laidus Vario Folijos Juosta, Lipnios Juostelės Aukštos Temperatūros Juosta

(0 Atsiliepimai)
€1.23 €0.86

Žymos:

Prekės kodas:t25629

Kulka Taškų:

1.Turinti daug įvairių paskirčių.Mūsų varinės juostelės turi daug įvairių programų, ir yra ypač rekomenduojama atlikti šias užduotis: ELEKTROMAGNETINIS ekranavimas, apsauga nuo sraigių, elektros remontas, apdaila, amatai ir pan.

2.Tiesiog traukite žiedas aplink savo augalus ir vario natūraliai saugo sraigės ir šliužai ne savo noru.Ypač stipriu lipnios pusės leidžia lengvai įdiegti beveik visur ir neišsprendžiamų net labiausiai siaubingas oras.

3.Jei norite apsaugoti savo techninę įrangą nuo elektromagnetinių trukdžių, iš šurmuliuos gitaros, kompiuterių laidai, varinė juosta yra paprastas ir greitas sprendimas.

4.Atnešė naujų spalvų ir tekstūrų į vieną iš savo projektus.Lengva formuoti ir pelėsiai su stipria lipnia ji prilimpa prie beveik bet kokio švaraus paviršiaus.Su savo fantastišką gryno vario spalvos tai tikrai universalus juosta bus pareikšti savo vaizduotę į gyvenimą.

5. Jei turite kokių nors klausimų, pirkimo proceso metu, nedvejodami susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą per 24 valandas.

Vario Folijos Juosta Dukart vadovas Vario Folijos Juosta Laidžios lipnios Šilumos Izoliacija

Aprašymas:

1. Norėdami užtikrinti puikią apsaugą jautriems spausdintinių plokščių (PCB) komponentai, stipri, lipni, lanksti, aukštas elektros pralaidumas, apsaugoti elektroninių komponentų, lengvai.

2. Plačiai naudojamas elektronikos pramonėje , varikliai, ritės kabeliai, kondensatoriai ir kintamo dažnio elektros energijos tiekimas, taip pat gitarą ir kompiuterį apsaugo jūsų įrangą nuo elektromagnetinių trukdžių ir radijo dažnių trikdžių.

3. Elementas lipnia juosta bus išlaikyti dizainas vietoje, kai jūs padaryti a marškinėliai ir kepurės, kuri yra naudinga šilumos perdavimo karšto spauda.

4. Norėdami apsaugoti savo augalus ir žemės ūkio produktai: 100% saugos juostos, saugaus ir ekologiškai draugiškas.Tiesiog forma apsaugos kilpą aplink silpnų augalų ir gamtos imti vario diržas padės išvengti sraigės ir kitų kenkėjų valgyti savo žemės ūkio produktus.Mūsų juosta yra stipri klijais, su vandeniui ir moistureproof funkciją, galima dirbti bet kokiomis sąlygomis.

5. PASIDARYK pats: gali būti naudojama papuošti visus daiktus (puodeliai, stiklinės, šalis dekoras ir kt.).

6. Matmenys(apytiksl.): plotis * ilgis: 6mm * 20m / 0.24 į * 65.62 ft; Šilumos varža: apie 280 ° C / 536 ° F

PRISTATYMAS:

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, yra tik mažiau nei 2 kg svorio prekių.

4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

GRĄŽINTI:

1) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokestis

2) Mes padarysime viską, kad padėti mūsų klientams.

3) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

ATSILIEPIMAI:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

.

  • Medžiaga: Dvipusis laidus vario folijos juosta
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Vario Folijos Juosta
  • Tipas: Juosta
  • Juostos Tipas: Elektros Juosta
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių