PAKROVIMO VAIZDAI
Aparatūros

Sodo Pabėgiai Skliaustuose Nelygius Kabina Laikiklis Važiuojamosios Kelio Dalies, Kelio Apvadu Sodo Aksesuaras Sodo Lovos Kelias Apvadu Sodo Medienos

(0 Atsiliepimai)
€44.03 €30.81

Žymos:

Prekės kodas:t11311

Mūsų kuolo laikikliai, idealiai tinka apsaugoti jūsų denio bazės ištisus metus.Į sawtooth konstrukcija užtikrina tvirtą sukibimą, o tinkamas dydis leidžia lengvai diegti.Tiesiog trankyti į žemę ir poilsio lengva žinant, kad jūsų denio yra saugus, net ir atšiaurioms oro sąlygoms.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: 10-piece set geležinkelio pabėgių laikikliai

Medžiaga: plienas

Gaminio dydis: vienas (vidut.) 41.5*11.5*2cm/16.34*4.53*0.79 cm

Pakuotės dydis: (vidut.)42*12*4cm/16.54*4.72*1.57 cm

Pakuotės svoris: (vidut.) 4.6 kg

Pakavimo Sąrašas:

10vnt * Statymai

60pcs * Varžtai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atsparus oro sąlygoms: Pagaminta iš sunkiųjų cinkuoto plieno medžiagos ir rankomis poliruoto iki tobulumo, tai miegamoji skliaustuose yra suprojektuoti, kad atlaikytų atšiaurios oro sąlygos ištisus metus.Storio suapvalintas kampas dizainas prideda papildomų atsparumą ir saugo nuo rūdžių ir erozijos, teikti neprilygstamą ilgaamžiškumą ir stabilumą jūsų projektui.

2.Tvirtesnio Stabilumo: Mėgaukitės tvirtas ir patikimas sodas su mūsų krašto kabina skliaustuose.Į sawtooth dizainas užtikrina stabilumą ir neleidžia atsipalaidavimo dirvožemio, sukurti tvirtesnę iškėlė sodinimo lova.

3.Universalus ir Patvarus: Atnaujinti savo sodo ir kraštovaizdžio vargo su šiais universalus kabina skliaustuose.Skliausteliuose yra suprojektuoti, kad tilptų visų dydžių pabėgiai ir yra pagamintas iš patvaraus metalo.Paketas ateina su pakuotėje 60 Phillips varžtais, leidžianti paprastas montavimas ir greitas tvirtinimo.Dydis kiekviena laikiklis yra maždaug 41.5*11.5*2cm/16.34*4.53*0.79 cm, todėl jis idealiai tinka jūsų sodo ir kraštovaizdžio pastangų.

4.Lengvas Montavimas: be Vargo įdiegti mūsų miegamoji laikiklis, nereikia kasti ar naudoti betono.Tiesiog padėkite jį prieš kabina, trankyti į žemę, ir prisukite varžtus už tvirtas saugojimo.

5.Plačiai Naudojamas: Padidinti savo lauko erdvę naudojant šias kabina skliaustuose denio bazės įrengimas, sukurti atraminių sienų, iškeltas sodinimo lova, arba kaip apvadu už kelius, ir medinius vazonus.Galimybių yra daugiau.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris: Sodas-Lova, Kampas, Laikikliai
  • Struktūra: Vienos pusės Laikiklis
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių