PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

2024 Kalendoriaus Dienos Tvarkaraštis Planner Kalendorinius Metus Kas Savaitę Metinio Planavimo Darbų Sąrašas Darbotvarkės Organizatoriaus Biurą

(0 Atsiliepimai)
€17.46 €6.99

Žymos:

Prekės kodas:t422181

Tai aukštos kokybės Stalinių Kalendorių 2024 yra puikus mėnesinių planų ar kasdien planavimas.Pagamintas iš stabili medžiaga, jis nebus lengvai patenka.Sukurta daug programų proto, tai puikus papildymas bet darbo vietos.Ruoštis Naujųjų Metų su šiuo planavimo įrankis.

Specifikacija:

Medžiaga: 250g vieno vario popieriaus, 150g dvigubai vario popieriaus, 1200g juoda lenta, popierius, 200g dvigubai kompensuoti popieriaus

Gaminio Dydis: 23*19cm

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Produktų Sąrašas:

1* Stalinis Kalendorius 2024

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padaryti Planus: Šis stalinis kalendorius 2024 apima nuo sausio 2024 m. gruodžio 2024, leidžia jums planuoti savo mėnesio ar kasdieninės veiklos, su lengvumu.Ji taip pat padeda jums valdyti savo laiką efektyviai ir pasiekti savo tikslus.

2.Puikus Rašymo Patirtį: Mūsų stalinis kalendorius 2024 yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, kuris užtikrina sklandų ir patogų rašymo patirtį.Galite atsisveikinti su jaudintis rašalo kraujavimas į puslapį, kaip mūsų knyga nėra lengva kraujuoti rašalo.

3.Pagerintas Stabilumas: Su sutirštės bazę ir dvigubą ratą, įrišimo, stalinis kalendorius 2024 užtikrina stabilią vartyti be jokių įtaka ar nenukristų.Aukščiausios bauda kūrinys, padidina jo patvarumą, todėl tai puikus stalo aksesuaras už metus į priekį.

4.Universalus Naudojimas: Pasiekti organizacinius tikslus, su stalinis kalendorius 2024 - universalus įrankis, tinka jūsų kasdieniam gyvenimui.Nesvarbu, ar biure, mokykloje, ar namie darbalaukio naudojimo, šis kompaktiškas dizainas taupo erdvę ir yra puikus įvairias programas.

5.Puiki Dovana: Nustebinkite savo artimuosius su šia stalinis kalendorius 2024 tinkamą Kalėdų, Padėkos, Naujųjų Metų ir gimtadienio šventės.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių