PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Gėlųjų vandenų Žvejybos Ritės 2.6:1 Itin Sklandžiai Galingas Verpimui Ritės Šviesos Ir Sklandžiai Verpimui Ritės 41 BB Kairę/Dešinę Ranką Žvejybos

(0 Atsiliepimai)
€24.36 €17.06

Žymos:

Prekės kodas:t8547

Atnaujinti savo žvejybos žaidimas su mūsų Verpimo Žvejybos Ritės!Pagaminti naudojant aukštos kokybės ABS medžiagos, ji suteikia daugiau komforto operaciją plačiau.Tinka " micro-švino žvejybos ir aukščio ledo skristi žvejybos ritės, tai yra didelis linijos pajėgumas.Gauti savo rankas ant šio patvarus ir patikimas ritės sėkmingos žvejybos patirtį.

A: kairiarankis tik

B: tik dešinioji ranka

Modelis: DWS60

Skaičius guoliai: 4+1BB

Perdavimo santykis: 2.6:1

Svoris: 170g

Pakuotės svoris: 220g

Vielos puodelio skersmuo: 64mm

Vielos taurės vidinis skersmuo: 48mm

Vielos taurės vidinis plotis: 13,5 mm

Vielos puodelio gylis: 5.2 mm

Linijos pajėgumas: 3#-100M

Pakuotės dydis: 15x15x10cm

Sąrašas:

Verpimo Žvejybos Ritės x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintų Funkcijų: sklandus ir lengvas žvejybos patirtį garantuotas šį verpimo žvejybos ritės, ilgalaikės rokeris dizaino ir ergonomiška rankena, užtikrinant lengva operacija ir patogi rankena.

2.Puiki surinkimo Kokybė: Naudojant aukštos kokybės ABS medžiagos, tai verpti žvejybos ritės priešinasi jūros corrosions ir gali pasigirti ilgą tarnavimo laikas, šios pavaros atlaiko sunkiausias sąlygas.

3.Multi-purpose: Mėgautis besiūlių žvejybos Qiandao Lake, mikro-švino žvejybos, stora vandens paplūdimys, plaustas žvejybos, musė, ir žvejybai ant ledo su šiuo Verpimo Žvejybos Ritės.

4.Sklandžiai atlikti: verpimo žvejybos ritės yra reakcingas struktūra, kurios negalima atsipalaiduoti, užtikrinti sklandų ir nuoseklų vilkite.Nesvarbu, ar esate žvejybos sūraus ar gėlo vandens, tai ritės gali dirbti bet kokį iššūkį.

5.Sustiprinta Žvejybos Veiklos: Su savo aukščiausios didelės linijos pajėgumas, mūsų verpimo žvejybos ritės taupo laiką ir energiją, mažinant poreikį dažnai linijos pokyčiai.

.

  • Pozicija: Rezervuaras, Tvenkinys
  • Žvejybos Ritės Tipas: Išankstinės Apkrovos Verpimo Ratelis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių