PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Vasaros Lauko Sporto Ilga Uodega Bžūp Jojimo Žvejybos skėtį nuo saulės Raštas Įrankiai Pėsčiųjų Pamušalas Skrybėlę Žvejyba Bžūp Skrybėlę Kaklo R1U7

(0 Atsiliepimai)
€2.33 €1.12

Žymos:

Prekės kodas:t14212

Produkto pavadinimas: Ilgoji uodega skrybėlę

Gaminio dydis: 42*22cm/16.53*8.66 į

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga:Poliesteris

produkto savybės:

1. funkcija: ši skrybėlė yra labai universalus, jis leidžia jums žaisti svarbų vaidmenį sporto veikla, pavyzdžiui, jodinėjimas ar žvejybos, gali blokuoti saulės iš nugaros ir priekio padaryti, kad atgal ant kaklo neatrodo nuo tiesioginių saulės nudegimo.

2. Multi-purpose dizainas: Šis dangtelis funkcijas įvairios paskirties dizaino, kad gali būti dėvimi kaip bandana, skrybėlę ar net peties žaliojo dėl įvairių veiklos lauke, pavyzdžiui, dviračių, pėsčiųjų ir alpinizmas.

3. UV apsauga: skrybėlę siūlo puikias UV apsaugą, saugo veidą ir kaklą apsaugoti nuo kenksmingų saulės spindulių.Daug kraštų dizainas taip pat padeda išlaikyti jūsų akys pilkai ir saugomas.

4. Drėgmės-wicking ir greitai džiūstantys: pamušalas šią skrybėlę, pagaminti iš drėgmės-wicking audinio, kuris sugeria prakaitą, kad jus išdžiūti per intensyvaus fizinio aktyvumo.Ji taip pat greitai džiūsta, užtikrinti, kad jums likti patogiai visą savo lauko nuotykius.

5. KVĖPUOJANTIS IR LENGVAS: Tai lauko sporto dangtelis yra pagamintas iš orui ir lengvas medžiagas, didžiausio oro srauto ir komfortą vasaros veiklą.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Ilgas, uodega skrybėlę

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

.

  • Lytis: Vyrai
  • Funkcija: Skėtį nuo saulės
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių