PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Irklavimo Maišelį Baidarės Irklas Krepšys Su Rankena Baidarių Priedai Irklavimo Saugojimo Krepšys Baidarės Irklas Irklas Lentos

(0 Atsiliepimai)
€10.58 €6.87

Žymos:

Prekės kodas:t9865

Apsaugoti savo irklus su mūsų patikima ir dėvėti, atsparus saugojimo krepšys.Pakankamai didelis, kad surengti baidarėmis plaukti, ji taip pat saugo sraigto visiškai apsaugoti.Jį pasiimti bet kur su reguliuojamas diržas per petį ir išlaikyti jį portable.Jūsų įrankių yra saugūs su mumis!

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Oksfordo Irklavimo Krepšys

Gaminio medžiaga: Oxford medžiaga, alsuoja EPE pearl medvilnės

Gaminio Dydis:

Ilgis: apie 98cm/38.58 į

Plotis: apie 24cm/9.44 į

Produkto svoris neto: apie 280g

Produkto spalva: juoda

Produkto naudojimas: Tinka irklavimo, kurių ilgis mažesnis nei 89cm/35.03 į

Pakavimo Sąrašas:

1pc * Kajako Irklas Krepšys(išskyrus kitų eksponatų)

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geriausios Apsauga: pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus Oksfordo audinio, tai kajako irklas krepšys yra patikimas ir nėra lengvai suplėšyti ar deformuotas.Ji suteikia patvarus ir ilgaamžis, apsaugos jūsų irklus, užtikrinant, kad jie saugūs, ir užtikrinti transportavimo metu.

2.Optimizuota Apsauga: Saugiai laikyti ir transportuoti savo irklas mūsų didelis, tvirtas krepšys su užtrauktuku ir žavesio juostos uždarymas.Apsaugo nuo įbrėžimų, purvo ir įlenkimų.Gali turėti kanojų irklus iki 38.58 cm ilgio.Tvirtos, vandeniui atsparios medžiagos ir patogi nešimo rankena, kad ji idealiai tinka lauko nuotykius.

3.Sraigto Apsauga: Mūsų kajako irklas maišelis gali pasigirti dvigubas užtrauktukas uždarymo ir įmontuota kamera apsaugoti savo oro sraigto transportavimo metu.Pagamintas su tvirtos medžiagos, jis gali būti naudojamas kelis kartus, ir atšiaurių oro sąlygų.

4.Patogus Nešioti: Laikykite savo irklus sausa ir apsaugota su šia vandeniui kajako irklas maišelį.Jis yra pagamintas iš patvarios ir lengvos medžiagos, kuri gali atlaikyti lietus, sniegas, ir purslų.Maišas turi užtrauktuką uždarymo ir rankena lengvai vykdyti.Jis yra nešiojamas ir kompaktiškas, todėl jūs galite išsaugoti jūsų kajako arba automobilyje, kai jo nenaudojate.

5.Patogus Nešiojimo: Tai kajako irklas krepšys yra reguliuojamas diržas per petį ir rankena dizainas, kuris tinka jūsų pečių patogiai ir leidžia vežti savo irklus su lengvumu.Stilingas ir funkcionalus dizainas taip pat saugo jūsų irklus nuo įbrėžimų ir pažeidimų.

.

  • Prekės Pavadinimas: MEROCA
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių