PAKROVIMO VAIZDAI
Pet Products

Paukštis Papūga Žaislai Įvairiaspalvis Patikimas Paukščių Sūpynės, Žaislai, Mediniai Kopimo Kopėčios, Kramtyti Žaislus Papūga Paukštis narve tiekimo

(0 Atsiliepimai)
€24.73 €12.37

Žymos:

Prekės kodas:t5460

Paukštis Papūga Žaislai Įvairiaspalvis Patikimas Paukščių Sūpynės, Žaislai, Mediniai Kopimo Kopėčios, Kramtyti Žaislus Papūga Paukštis Narve Tiekimo Dropshipping/Didmeninės

Pardavimo Punktuose:

1.Multi Naudojimas: įvairių užsiima žaislų, mūsų Paukštis Papūga Cockatiel Žaislai yra puikus įvairių smulkūs gyvūnai, pavyzdžiui, paukščiai, žiurkėnams ir daugiau.Universalus ir įdomus, jie siūlo daugiau pramogų galimybes visų rūšių narvuose.

2.Energingas ir Atsipalaiduoti: Šie žaislai bus padidinti jūsų paukštis laimę ir pasitenkinimą, o išlaikyti juos psichiškai ir fiziškai stimuliuojamas, paskatinti juos tyrinėti, žaisti, ir spaudai streso.

3.Paprastas Naudojimas: kablys, kuris ateina su birdcage žaislai yra paprasta pritvirtinti ant narvo.Žaislai gali būti perkelti ir pateikti apie tol, kol jums atrasti tinkamiausią vieta jūsų paukštis.

4.Tvirtas ir Patvarus: Pagamintas iš natūralios medienos, kad yra bekvapis ir nekenksmingas, šių paukščių žaislai yra saugūs ir ilgaamžiai jūsų papūga arba cockatiel mėgautis ilgą laiką.

5.Užtikrinti Paukščio Sveikatos: Pakelti savo paukščio grojimo su mūsų interaktyvių žaislų, kad patenkinti jų kramtyti, laipioti, ir naudojasi poreikius.Sukurta siekiant suteikti vandens ir patogią poilsio erdvę, mūsų žaislai yra puikus išlaikyti jūsų paukštis laimingas ir sveikas.

Aprašymas:

Suteikite savo plunksnuočių draugas daugiau galimybių rinktis su šių įdomus paukštis kramtyti žaislus!Lengvai pritvirtinti ant jūsų birdcage, jie bus gauti jūsų paukščio dėmesį ir suteikti valandų pratybų.Bekvapis ir nekenksmingas, leisti jiems važiuoti ir kramtyti savo širdis geidžia.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Paukščių Papūga Žaislai

2. Medžiaga: mediena

3. Spalva: atsitiktinė spalva

Pakavimo Sąrašas:

8 x Paukštis Papūga Žaislai

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

.

  • Medžiaga: Mediena
  • Rinkinys Tipas: no
  • Tipas: PAUKŠČIAI
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių