PAKROVIMO VAIZDAI
Pet Products

Katžolių Užpildyti Kačiukas Žaislas Juokinga Ir Minkšta Žuvis Formos Katžolių Žaislai Katėms Pet Naudotis Žaislai Studijuoti Kambarys Katė Namas Gyvenamasis Kambarys

(0 Atsiliepimai)
€1.51 €1.20

Žymos:

Prekės kodas:t5782

Dizainas jaudina katės, ir padeda pašalinti dėmes nuo dantų, o jie patinka žaisti su juo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Katžolių žaislas

Svoris: apie 26g

Gaminio dydis: (vidut.)19*8*3cm/7.48*3.15*1.18 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Katžolių žaislas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Rami ir Patogi: Jokio triukšmo, bus padaryta, kai jūsų katė žaidžia su šių teisę dydžio katžolių žaislai.Ne tik jie gali būti naudojamas kaip interaktyvus žaislų, tačiau taip pat, kaip ir jauki katė pagalvę už naptime komfortą.Gydyti jūsų katė daugiafunkcinis ir ramaus grojimo patirtį su mūsų dizaino.

2.Katžolių Žaislas: Skatina Žaismingas Elgesys.Atskleisti savo katės žaismingas pusėje su mūsų Katžolių Užpildyti Kačiukas Žaislas.Alsuoja katžolių, šis žaislas skatina savo kačių gerovei ir patogumą, o skatinti juos būti labiau aktyvus ir žaismingas.

3.Dantų Žaidimų: Pagamintas iš pluošto audinio ir alsuoja PP medvilnė viduje, tai švelnus ir minkšti žaislai padėti jūsų katė pašalinti dėmes nuo dantų, o smagiai ir šlifuoti dantis .

4.Streso Katė Žuvys: Sumažinti baldai žalą ir linksmai su mūsų katžolių užpildyti žuvų žaislas.Jūsų katė gali kramtyti, atsikąsti, ir žaisti su tai realu žuvų žaislas dantų valymo.Ji taip pat žudo nuobodulys ir skatina savo jausmus, išlaikyti juos linksmina valandas.

5.Savita Forma: Pritraukti jūsų katė dėmesį į šiuos įdomus ir spalvingas katžolių žaislai.Šie žaislai yra skirtos atrodo kaip įdaryta žuvis, su realiomis detalėmis ir įdomus stilius.Jūsų katė bus meilė, kramtyti ir priglausti šiuos žuvytę draugais.

.

  • Medžiaga: nailonas
  • Yra Protingas Prietaisas: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Žaislai Tipas: Tuneliai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių