PAKROVIMO VAIZDAI
Pet Products

Patalpų Žaislų Nagus, Kiaulių, Kačių, Sizalio 2 Mygtukai Pynimo Apsaugos Turas Mielas Šlifavimo Katė Baldai Mokymo In1 Vyriais Braižymo

(0 Atsiliepimai)
€32.58 €14.66

Žymos:

Prekės kodas:t5994

2 Žaislai Katėms Baldai Nagus Apsaugos Braižymo Turas Mielas Trinkelėmis In1 Kiaulių Mokymo Patalpų Kačių Vyriais Sizalio Šlifavimo Pynimas

DAUGIAFUNKCINIS VYRIAIS: Lounge & Vyriais 3 in 1. Tai gofruoto kartono gabalas dvigubinamas kaip katė vyriais ir poilsio.Patenkinti jūsų katės natūralūs braižymo instinktus ir kartu sumažinti riziką, žalos jūsų kilimų, užuolaidų ir baldų.Susigrąžinti savo baldų suteikiant jūsų katė šis turas Katė Vyriais Lova!

UNIKALUS DUBUO FORMOS: unikalus apvalios formos leidžia ne tik lengvai jūsų katė, bet taip pat daugiau komforto, jūsų katė lounge.Dubenėlio formos dizaino kontūrai jūsų katės kūno, siūlo jūsų katė jauki ir rami vieta poilsiui.

SAUGUS, LENGVAS & TVIRTAS - Pagamintas iš didelio tankio netinkamus, netoksiški, sizalio, kuris yra daugiau tankus ir patvarus, nei kiti, katės gali įkąsti, suvokti, roll ir lipti ant šios katės vyriais, ir išlaikyti sveiką katės letena po braižymo naudotis.

NOVATORIŠKAS, MODERNUS DIZAINAS - Įvairių vaisių, gyvūnai, išvaizda ir formos dizainas yra labiau tikėtina, kad pritraukti katė dėmesį.Šiuolaikinio grafinio dizaino eina gerai su jūsų namų dekoro.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Žaislai Tipas: Lynai
  • Medžiaga: Sizalio
  • Yra Protingas Prietaisas: no
  • Tipas: katės
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių