PAKROVIMO VAIZDAI
Pet Products

Automatinis Šuns Pavadėlio Ištraukiama Stiprus Pet Vaikščioti Virve, Greitai Atleiskite Katė, Šuo Nailono Pavadėlio Saugus Pet Traukos Virvė

(0 Atsiliepimai)
€19.28 €9.64

Žymos:

Prekės kodas:t7823

Kulka Taškų:

1. Prabangus Apdailos: Ištraukiama Šuns Pavadėlio yra tvarkomi puikus audimo procesas, todėl nėra lengva pagaminti mazgai ir jums patogiau reguliuoti susitraukimas taip, kad jūs neturite jaudintis dėl savo šuns sukimo, o pėsčiomis, užtikrinti, kad šuo juda laisvai aplink jus.

2. Aukštos Kokybės Medžiaga: Mūsų automatinis įtraukiamųjų pavadėlio gali pailgėti iki 5 metrų.Naudokite aukštos kokybės nailono virvė, kuri yra dilimui atsparus, lygus, tvirtas, ir lengvai ruožas.

3. Su neslidžia Rankena: Mūsų ištraukiama šuo vaikščioti pavadėliu funkcijos, ergonomiškas, neslidžia rankena laikykite rankas patogiai, net ir ilgi pasivaikščiojimai.Ji yra labai praktiška.

4. Paprasta Naudoti: Tiesiog paspauskite atrakinti arba užrakinti.Kai stabdžių paspaudus mygtuką, mūsų sunkiųjų bagažo šuns pavadėlio sustoja iš karto ir lieka tvirtai tuo ilgio.

5. Taikoma Scena: Mūsų raizginys-nemokamai šuo ištraukiama pavadėlio yra lengvai reguliuojamas įtraukimo, todėl yra tinkamas šunims ir katėms.Puikiai tinka vaikščiojimas, bėgiojimas, bėgimas, stovyklavimui ir žygiai, arba tiesiog atsitiktinis pasivaikščioti kieme.

Aprašymas:

Bagažo Šuns Pavadėlio yra pagamintas iš aukštos kokybės PP ir nailono virvė, medžiagos, kuris yra atsparus korozijai, dilimui ir patvarus.Mes pasirengę 3 stilius šuns ištraukiama pavadėlio jūsų šuo, įskaitant rausvos, mėlynos ir juodos spalvos, ir jūs galite pasirinkti pagal jūsų šuns pomėgius.

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas: Bagažo Šuns Pavadėlio

2. Medžiaga: PP, nailono virvė

3. Spalva: rausvai, mėlyna, juoda

4. Gaminio dydis: apie 17*3*10cm/6.69*1.18*3.94 į

5. Produkto svoris: apie 251g

Pakuotės Turinys:

1pcs*šuns pavadėlio

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

.

  • Medžiaga: nailonas
  • Yra Protingas Prietaisas: no
  • Tipas: Pavadėlio, Šunys
  • Modelis: Kietas
  • Funkcija: Greito Atjungimo
  • Sezonas: Visi sezonai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių