PAKROVIMO VAIZDAI
Galinio Lango

Automobilių Hud GPS Spidometras Automobilių HUD Ekranas Skaitmeninis GPS Spidometras Automobilių Universalus HUD Head Up Display Skaitmeninis Displėjus, GPS Galva

(0 Atsiliepimai)
€81.18 €40.59

Žymos:

Prekės kodas:t4355

Pagerinti savo vairavimo patirtis su Automobilių Hud GPS Spidometras.Realiuoju laiku stebėti transporto priemonės požiūris pasikeičia, vandens temperatūros signalą ir didelio našumo 6-ašis giroskopo jutiklis.Featuring G vertė spidometras ir 3 pagrindinio sąsajos patogumas.Ratai protingesni, vairuoti saugiau su šį įtaisą.

Taikytinos modeliai: GALI modeliai

Medžiaga: PC+ABS

Išvaizda dydis: 90X84X72MM

Rezoliucija: 320x240

Maitinimo režimas: OBD sąsaja maitinimo šaltinis

Pardavimo taškas: remiantis OBD+MEMS, ji priduria, GPS informacija, aukštis virš jūros lygio, datą, laiką, važiavimo kryptį, ilgumos ir platumos

Sąrašas:

Automobilių Spidometro HUD x1

1,8 m prijungimo kabelis x1

Atnaujinti linija x1

Instrukcija x1

Sertifikatas x1

Dvipusės juostos x1

Šešiakampio veržliarakčio x1

Laužtuvas x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pažangių G-Force Aptikimas: Pagerinti savo vairavimo patirtį su mūsų automobilių spidometro HUD.Šio prietaiso funkcijų, paprasta ir intuityvi G-vertę rodyti, kad būtų galima lengvai stebėti savo automobilio greitėjimo, lėtėjimo ir posūkiuose rezultatus.

2.Ratai Užtikrintai: automobilio spidometras HUD veikia kaip požiūris kontrolės asistentas, užtikrinant saugaus vairavimo realiuoju laiku stebėti ir rodyti transporto priemonės požiūris keičiasi.Aukšto tikslumo elektroninės lygį ir transporto priemonės nuolydis metrų garantija nerimauti nemokamai kelionėms kelyje.

3.Maksimalus Lankstumas: laisvai pritaikyti savo vairavimo patirtį su 10 akį traukiantis temos giriasi profesinės spalva palyginimas ir aiškūs dideli šriftai ekranas.

4.Saugiau Vairuoti: Mūsų Automobilių Spidometro HUD ' s greičio signalas įspėja, kai jūs viršyti iš anksto nustatytas ribas.Ji taip pat stebi jūsų automobilio įtampos, vandens ir išmetamųjų dujų temperatūra, turbo slėgį, ir turi sustiprintą šuolis signalą.

5.Performance Boost: dėl pažangios PID sąrašą ir 6-ašis giroskopo jutiklis, mūsų Automobilių Spidometro HUD iš karto rodo realaus laiko kelionės kompiuterio ir ECU duomenis ant jūsų priekinio stiklo.Ratai su pasitikėjimu, bet lauko nuotykius!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių