PAKROVIMO VAIZDAI
Galinio Lango

Automobilinis Įkroviklis Adapteris Automobilių Apmokestinimo Galvą LCD Ekranas Kompaktiškas Dydis 3.1 12-24V Auto Kištuku Visureigius Automobilius Rv Ir Sunkvežimių

(0 Atsiliepimai)
€11.99 €6.00

Žymos:

Prekės kodas:t42874

Ieškote greitas ir patikimas USB automobilinis įkroviklis, kad yra saugus naudoti?Ieškoti ne toliau nei mūsų lengvai rasti automobilinį įkroviklį!Su jo šviesos ir subtilus tekstūros ir patogiau dizaino, šis įkroviklis tinka naudoti bet kokiam automobiliui.Tad kodėl palaukti?Gauti jūsų šiandien ir pradėti mėgautis naudą, greitai, patikimai įkrovimo eiti!

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: ABS

Produkto Pavadinimas: USB Automobilinis Telefono Kroviklis

Gaminio dydis: (vidut.)13*7.5*3.2 cm/5.12*2.95*1.26 cm

Produkto svoris: apie 75g

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*USB Automobilinis Telefono Kroviklis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Rasti: Pridėti jutiklinio akcentas prie jūsų automobilio interjero šis Dvigubas USB Automobilinis Įkroviklis.Jos praktinis LED light lengva rasti ir naudoti vairuojant naktį, o savo aptakus ir stilingas dizainas prideda papildomą sluoksnį, elegancija jūsų automobiliui.

2.Kelionės Esmę: dvigubas USB automobilinis įkroviklis kelionės esminius su maža nykščio dydžio kūno, subtili tekstūra, patogus sandėliavimas, tinka visiems jūsų apmokestinimo poreikius judėti.

3.Perkaitimo Apsauga: Šis dvigubas USB automobilinis įkroviklis turi kelis apsaugos priemones, siekiant užtikrinti jūsų ir prietaiso saugumą.Tai gali padėti išvengti trumpojo jungimo, perkaitimo, per didelius, ir nuo viršsrovių problemų.Jūs galite įkrauti savo telefoną ar planšetinį kompiuterį su savimi ir ramybę.

4.Dual-Sąsaja Baterija: Mėgaukitės įkrauti du įrenginius vienu metu su šiuo dvigubas USB automobilinis įkroviklis.Be vargo įdiegti ir suderinamas su daugeliu USB-powered dalykėlių.Ne daugiau išsikrauna diskomforto vairuojant.

5.Plačios Programos: Ratai, nesirūpindami apie mažą bateriją, su šiuo universalus dvigubas USB automobilinis įkroviklis.Puikus Visureigių, sunkvežimių, automobilių, ir RVs, mėgautis greitas ir stabilus įkrauti du įrenginius vienu metu lauke.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: usb automobilinis telefono kroviklis
  • Elemento Dydis: 5.12*2.95*1.26 cm
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių