PAKROVIMO VAIZDAI
Galinio Lango

Energijos Keitiklio Įkroviklis Adapteris, USB, DC Į AC Konverteris Automobilių Apmokestinimo Tiekia energiją Prietaisas, Skirtas Automobilių Gerbėjai Mobilųjį Telefoną, Tabletės

(0 Atsiliepimai)
€25.46 €12.72

Žymos:

Prekės kodas:t14708

Galia iki jūsų VISUREIGIS elektronika su mūsų car power inverter!Mūsų vienu paspaudimu pereiti kontrolę užtikrina greito reagavimo ir palaiko QC3.2 greito įkrovimo.Puikiai tinka kelionėse ir lauko nuotykius, mūsų galios keitikliai už transporto priemonės bus išlaikyti savo prietaisus įkrautas ir pasiruošęs eiti!

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Car power inverter

Dydis: kaip parodyta pic

Naudojimas: Automobilių/Sunkvežimių/Suv/Valtys

Pakavimo Sąrašas:

1pc.*Automobilio maitinimo inverte

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus Suderinamumas: Ši maitinimo, keitiklio gali būti naudojamas automobilių, VISUREIGIŲ, off-road transporto, sunkvežimių ir kitų 12V/24V transporto priemonėms, todėl tinka įvairių modelių ir scenarijų.

2.Patikimą Apsaugą: Mūsų galia inverteriais dėl transporto priemonių yra įrengtos, su daugiau nei temperatūros, nei įtampos, ir nuo srovės apsaugą, užtikrinti, kad jūsų prietaisai yra saugūs, visais laikais, todėl juos patikimas pasirinkimas už visus savo energijos poreikius.

3.Nekenksmingas aplinkai: Mūsų energijos taupymo maitinimo, keitiklio funkcijų vienu paspaudimu pereiti kontrolę, efektyvų energijos vartojimą, užkirsti kelią energijos nuostolius ir padėti aplinkai.

4.Stabilus Maitinimo: Šis automobilis keitiklis suteikia stabilios 220V AC galia savo prietaisus, nes jos efektyviai konvertavimo technologija ir greitas reakcijos laikas.Jūs galite naudoti ją už savo nešiojamojo kompiuterio, telefono, fotoaparato ir kitų elektronikos kelyje.

5.Įvairių įrenginių Įkrovimo Galia: Padidinti savo elektronikos su šiuo power inverter tai QC3.2 greito įkrovimo paramą, skirtą planšetiniams kompiuteriams, mobiliesiems telefonams ir nešiojamiems kompiuteriams.Su dviem USB jungtimis, ir lizdo patogumas, multi-funkcija konverteris, net leidžia jums prijungti ventiliatoriaus sustabdyti atvėsti.

.

  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių