PAKROVIMO VAIZDAI
Meno Reikmenys

Vaikų Saugaus Pieštuku, 24 Skaičiuoti Pieštuku Langelyje Grafiti Spalvos Kūrimo Bekvapis Meno Pieštuku, Mokyklinės Prekės, Nekenksmingas Aplinkai

(0 Atsiliepimai)
€4.27 €1.53

Žymos:

Prekės kodas:t29736

Sukurti gražus ir spalvingas nuotraukas su Klasikinės Spalvos Pieštuku!Pagamintas su stipraus sukibimo ir saugumo omenyje, šios kreidelės yra ekologiškos.Puikiai tinka dovanų ar asmeniniam naudojimui.

Spalva: spalvotas

Svoris: 130g

Prekės dydis: 10*1.7*10.5 cm/3.9*0.6*4.1 į

Pieštuku ilgis: 8,5 cm/3.3

Sąrašas:

Spalvinimo kreidelės*24 skaičiuoja

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Spalvinga Kūrybingumą: 24 turtingas spalvas pasirinkti, galite išlaisvinti savo vaizduotę ir sukurti stulbinančius meno kūrinius su šios kreidelės, Patirtis turtingumą ir gyvumo mūsų spalvotieji kūrybos galimybes.

2.Stiprus sukibimas Pakelti savo meno žaidimas su šiomis 24 spalvų kreidelės, leidžiančiu tiksliai ir subtilus smūgių tiesiog braukite.Siūlo turtingas, ilgalaikės spalvos, šie pigmentai nebus išnyks lengvai ir turėti tvirtą sukibimą.

3.Saugos ir aplinkos apsauga: Pagamintas iš parafino medžiagos, šios kreidelės yra saugūs ir bekvapis, ir jie nėra lengva įsilaužti net ir su didelį spaudimą.

4.Kibirkštis vaizduotę: Įmerkite į galimybių pasaulį su 24 turtinga spalvų gama.Patirtis srautas kūrybiškumą ir žiūrėti jį ateiti į gyvenimą su kiekvienu mostu.Puikiai tinka išnaudoti vidinį menininko tiek vaikams, tiek suaugusiems.

5.Meninio Įkvėpimo: Atskleisti savo kūrybiškumą su šiais 24 energingas pieštuku.Sukurta tapybos mėgėjams, pradedantiesiems ir mėgėjams.Jie mąstantis dovana ar puikus jūsų pačių naudoti bet kokiam scenarijui.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Trinamą Ar Ne: Taip
  • Tipas: Vaškas Caryon
  • Spalvų Kiekis: 24 spalvų
  • Pakuotė: Nustatyti
  • Kiekis Pakuotėje: 24 Spalvų/Box
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių