PAKROVIMO VAIZDAI
Meno Reikmenys

12-Colių Piešimo Lenta Spalvos Elektroninių Grafiti Piešimo Lenta Trinami Ir Daugkartinio Naudojimo Lcd Rašomoji Lenta

(0 Atsiliepimai)
€13.56 €9.50

Žymos:

Prekės kodas:t131805

12-Colių Piešimo Lenta Spalvos Elektroninių Grafiti Piešimo Lenta Trinami Ir Daugkartinio naudojimo Lcd Rašymo Lenta trinamos funkcija piešimo lenta gali labai išleidimo vaikų vaizduotę, laisvai piešimo, rašymo ir graffiti.Naudoti ją bet kuriuo metu, bet kur automobilyje ar bet kur, kad jūsų vaiko kūrybingumą ir toliau bus srautus ir išvengti nuobodulio!

Piešimo lenta galite lengvai ištrinti nuotraukas arba tekstą su tik vieną mygtuką.Ne elektromagnetinės spinduliuotės, saugus akis ir vaikams, ir suaugusiems

Tai susisiekti jautrūs ir gali būti panaudojamas arba raštu su nagu ar pieštuko.Plunksna yra kaip tušinukas, prispaustas tvirtai apie tai, pasiruošęs rašyti bet kuriuo metu.Galite įrašyti savo mintis bet kada, bet kur.Imtis trumpos pastabos, rašyti priminimus, įtraukti priminimus, projektas kažkas ir kt.

Vaikų piešimo lenta yra tarsi begalinis popieriaus!Šios elektroninės rašymo lenta gali geriau apsaugoti aplinką ir sutaupyti popieriaus.Ne rašikliu arba trintukas reikia.LCD rašymo lenta gali rašyti daugiau nei 100 000 kartų ir išsaugoti 100,000 popieriaus lapų.

Puiki dovana vaikams ir suaugusiems-puikus piešimo ir doodling, rašybos žodžiai, bet kada, bet kur.Vaikai gali lanksčiai išmokti piešti bet kur, be eikvoti per daug popieriaus.Tai puiki dovana vaikams ir studentams, taip pat puiki dovana dizaineriai, verslininkai, mokytojai ir kt.

Pavadinimas: piešimo lenta

Taikoma naudojimas: Vaikų, biuro darbuotojams, kurčiųjų-nutildyti žmones

Naudojimas: piešimo lenta, sąsiuvinių, rašymo lenta

spalva:Mėlyna / Balta / Juoda / Rožinė

Medžiaga:ABS

dydis:28.5 x 18,5 x 1cm

Pakuotės Turinys:

1 x Tapybos valdyba

1 x pen

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių