PAKROVIMO VAIZDAI
Meno Reikmenys

Stebuklinga Pūsti Spalvų Rašikliai Stebuklinga Spalva "PASIDARYK pats" Burbulo Pūsti Piešimo Rašikliai Spalvų Piešimo Rašikliai Stebuklinga Pūsti Spalvos Dažų Rašiklis

(0 Atsiliepimai)
€3.46 €1.73

Žymos:

Prekės kodas:t122928

Atskleisti savo vidinį menininko su mūsų "PASIDARYK pats" Burbulo Pūsti Piešimo Rašikliai.Lengva naudoti ir puikiai tinka berniukams ir mergaitėms, jie gali būti išplėsta iki šildymo ar džiovinimo.Savo kūrybiškumą, ateiti į gyvenimą ir padaryti dovanų kortelių, kurios išsiskiria.Gauti savo rankas ant šių įdomus rašikliai ir sukurti kažką unikalaus!

Gaminio Dydis: 13.5*8,5 cm

Sąrašas:

"PASIDARYK pats" Burbulo Pūsti Piešimo Rašikliai x 2 langelis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išlaisvinti Kūrybiškumą: Amatų unikalaus dizaino, su mūsų "PASIDARYK pats" burbulo pūsti piešimo rašikliai!Speciali medžiaga sukuria keistai linijos, plečiama pašildytas arba džiovinti.Žavisi 3D stebuklai jums sukurti!

2.Patirtis Burbulo Pūsti Įdomus: Tegul jūsų vaizduotė zdziczeć su mūsų "PASIDARYK pats" Burbulo Pūsti Piešimo Rašikliai!Puikiai paruošta su nedideliu plunksnų leidžia tiksliai piešinį, šie rašikliai žada neribotos kūrybinės galimybės.

3.Lengva naudoti: Su šių "PASIDARYK pats" burbulo pūsti piešimo rašikliai, galite sukurti nuostabų 3D menas ant bet kokio paviršiaus.Tiesiog smūgis sausas, plaukų džiovintuvas ar elektrinis šildytuvas ir žiūrėti savo burbuliukai pop į spalvingas formų.

4.Plačiai naudojamas: Puikus, todėl atvirukai, Kalėdiniai atvirukai, ir dovanų kortelės.Naudokite juos į spalvą, antspaudas, ir dizaino, įvairių meno projektų, net namų!

5.Puiki dovana:) Su mūsų "PASIDARYK pats" Burbulo Pūsti Piešimo Rašikliai, berniukų ir mergaičių, gali išbandyti savo kūrybinį pusėje, atnešti savo mėgstamą simbolių gyvenimą ant popieriaus, audinių ir odos.Tai padaryti puiki dovana Helovinas, Kalėdos, gimtadieniai ir partija pasisako.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių