PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

Mielas A7 Mini Notebook Nešiojamas Kišenėje Notepad Memo Dienoraštis Planuotojas Rašomasis Popierius Studentams Mokyklos Raštinės Reikmenys

(0 Atsiliepimai)
€0.71 €0.39

Žymos:

Prekės kodas:t2851

Produkto Pristatymas:A7/A6 Sąsiuvinis

Produkto Specifikacijos:

Medžiaga: Popierius

A7 Dydis: 8*11cm, Svoris: 96g

A6 Dydis: 11*15 cm Svoris: 130g

Skaičių viduje puslapiai: 96

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto savybės:

1. Dydžio parinkimas: Šis sąsiuvinis siūlo A6 ir A7 dviejų dydžių funkcijos, jūs galite pasirinkti pagal asmeninius pageidavimus ir naudojimo poreikius.A6 dydis tinka kasdien nešiojant, lengva nešiotis; Į A7 dydis yra daugiau nešiojamų ir gali būti dedamas į kišenę ar mažas maišelis įrašyti įkvėpimo, bet kuriuo metu.

2. Išvaizda: Išvaizda: notepad retro dizainas ir stilingas išvaizdą, kuris atneša jums unikalų vizualinį malonumą.

3. Sutirštės knyga: notepad naudoja sutirštės knygos viduje, kuri turi puikų ilgaamžiškumą ir magnetinė pasipriešinimo, ir nereikia nerimauti, popieriaus deformacijos, skverbtis arba ašarojimas.Nesvarbu, ar naudojate pieštukas, tušinukas arba parkeris, jums sklandžiai rašyti poveikio, užtikrinant, kad jūsų pastabos yra įskaitomi ir organizuotas.

4. Nešiojamų dizainas: nešiojamų dizainas šį notepad yra idealiai tinka studentams ir verslo žmonės.Jos lengvos dydis leidžia jums įdėti ją į savo knygą maišą arba rankinėje lengvai pažymi, idėjų, užduočių elementus, ir daugiau.Ar tai yra a klasės, susitikimą ar kelionę, jis gali būti lengvai valdomas.

5. Multi-funkcinis naudojimas: be to, kad yra naudojamas kaip nešiojamasis kompiuteris, jis taip pat gali būti naudojamas kaip knyga, dienoraštis, memo, ir kt.Galite laisvai atlikti savo funkciją pagal savo poreikius, siekiant patenkinti poreikius įvairių naudoja.

6. Puiki dovana pasirinkimas: Ne tik savo reikmėms, bet ir puiki dovana pasirinkimas.Ar draugai, šeimos nariai ar kolegos, šio restorano sąsiuvinis bus parodyti savo skonį ir priežiūra.Tai bus sveikintina dovana abi šventes ir gimtadienius.

Produktų sąrašą

A7/A6 Sąsiuvinis *1

Pastaba:

1. Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm skirtumas, ačiū už jūsų supratimą!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: B3Y9F
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių