PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

Savaitės Ir Mėnesio Planuotojas Hard Cover 2024 Planuotojas Spiralės Vija Dienoraštis Knygos Savaitės Ir Mėnesio Planuotojas Spiralės Privalomas, Atsparus Vandeniui

(0 Atsiliepimai)
€20.99 €10.50

Žymos:

Prekės kodas:t71638

Palaikyti tvarką, kur jums eiti su mūsų Mažų ir Nešiojamų Mėnesio Planuotojas Knygos!Pagamintas su aukštos kokybės medžiagų ir kruopščiai sukurta siekiant maksimalaus efektyvumo, kiekviena planavimas apima sausio 2024 - gruodžio 2024. Plius, su apsauginiu metalo kampe, jūsų planuotojas išgyventi dėvėjimosi ir plyšimo, kasdienio naudojimo.

Specifikacija:

Pavadinimas: 2024 Planuotojas Knyga

Medžiaga: Dirbtiniais Odos+Popierius

Produkto Svoris: apie 310g

Gaminio Dydis: apie 22*16*2cm/8.66*6.3*0.79 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* 2024 Planuotojas Knyga

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvo Nešiojimo: Tai 2024 planuotojas knyga yra mažas ir patogus, todėl jūs galite įrašyti savo įkvėpimo bet kada, bet kur.Jos mažo dydžio, lengva nešiotis krepšyje ar kišenėje.

2.Efektyviai Tvarkaraštis: Padidinti produktyvumą su mūsų Planuotojas 2024. Ji suteikia harmoningai integruoti mėnesio ir savaitės planavimas siekiant sėkmingai valdyti savo tikslus, prioritetus ir terminus.

3.Patvarus ir Lengva Valyti: Pagaminti puikios kokybės dirbtiniais odos ir vidinio popieriaus, tai 2024 Planuotojas Knyga gali pasigirti vandeniui funkcija, ilgas tarnavimo laikas, ir dėvėjimuisi atsparios medžiagos.Tai lengva valyti ir nebus lengvai deformuojasi, todėl puikus kompanionas kasdieniniam naudojimui.

4.Laiko Valdymas Pagamintas Lengvas: Mėgaukitės patogiu kruopščiai suprojektuoti išdėstymas, siūlanti praeities, dabarties, ir ateities reguliariai kasdien blokai, galingas mėnesio planus, atostogų priminimus, ir Julian datos.Organizuoti savo dienas, siekiant palengvinti ir pagerinti savo laiko valdymo įgūdžius.

5.Geresnio Planavimo Veiklos: Pasiekti produktyviau planuoti su mūsų 2024 Planuotojas Knygos tvirtas dviguba linija privalomi ir stilingas metalo apsauginiai kampai.Aukštos kokybės storo popieriaus ir lankstūs viršeliai padaryti planavimas vėjas.Palaikyti tvarką, kas savaitę ir kas mėnesį puslapius, dabar net patvaresni už ilgalaikį naudojimą.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Odos Planuotojas 2024 Nešiojamų Mažas Spiralinis Sąsiuvinis
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių