PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

100 Taupymo Iššūkis Rišiklio Biudžeto Planuotojas Knyga Su Pinigų Vokai Biudžeto Segtuvų Su Pinigų Vokai Pinigų Biudžeto Rišiklio

(0 Atsiliepimai)
€17.30 €11.76

Žymos:

Prekės kodas:t201760

Imtis kontroliuoti savo finansus su mūsų minkštas ir tvirtas PVC ir PU odos 100 Taupymo Iššūkis Rišiklio.Tai puikus būdas visai šeimai dalyvauti taupymo kartu.Biudžeto segtuvų su užtrauktuku vokai padeda sekti visų pragyvenimo išlaidų, todėl jūs galite sutaupyti laiko ir pinigų!

Specifikacija:

Medžiaga: oda+PVC

Dydis: (vidut.)23.4*17,5 cm/9.21*6.89 cm

Spalva: juoda, violetinė, rožinė, mėlyna

Pakavimo Sąrašas

1 x 100 Vokai Pinigų Taupymo Iššūkis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: 100 Mūsų voką rišiklio išlaiko savo dokumentus, sąskaitas arba grynųjų pinigų saugūs su savo minkštas ir tvirtas PVC ir PU odos medžiagos.Jis yra atsparus vandeniui ir plyšimui atsparus, todėl jūs galite naudoti ją ilgą laiką, nesirūpindami apie žalą.

2.Padidinti savo finansinį stabilumą: 100 paketas rišiklio, kuris ateina su A5 dydžio ir pažymėtas maišeliai sunumeruoti 1-100, imtis kontroliuoti savo finansus ir išsaugoti $5,050 tradiciniu būdu, išvengiant brangiai kainuojančių klaidų.

3.Pinigų taupymo sprendimas: Tai 100 paketas rišiklio suteikia praktinį požiūrį į biudžeto ir taupymo.Tai vertingas įrankis, skirtas valdyti išlaidas, ir puikus būdas sekti savo finansinę pažangą.Likti ant savo finansus su šiuo smart investment!

4.Geras Pasirinkimas Dovanos: Dovana tai 100 paketas segtuvą, savo artimuosius, kolegas, arba vaikai, juos lengvai valdyti savo finansus.Tai biudžeto šeimai ir apima užtrauktuku vokus, kad gali saugoti kvitus, pinigų, vekseliai, ir kuponus.Etiketė kiekvieną voką su a kategorija ir biudžeto suma yra lengvai sekti.

5.Kompaktiškas Ir Papildomų Šviesos: Imtis kontroliuoti savo finansus su šia 100 paketas rišiklio.Tvarkykite savo pinigų, siekiant optimizuoti jūsų biudžetą, sutaupyti pinigų, ir sustabdyti skolos.Plėtoti gerus finansinius įpročius ir mėgautis skolos laisvą gyvenimą, atlikdama tai patogus įrankis su tavimi visur, kur jums eiti.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių