PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

Lytwtw Kalėdų Lipdukas Sticky Notes Mielas Kawaii Notepad Memo Scrapbooking Kawaii Notepad "PASIDARYK pats" Pad Dienoraštis Klijų Animacinių filmų S8S9

(0 Atsiliepimai)
€4.27 €2.13

Žymos:

Prekės kodas:t13549

Produkto Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: Kalėdų derinys sticky notes

2. Gaminio dydis: dydis užrašų knygelėje yra maždaug 9x9cm/3.54x3.54 cm.Yra trys būdai nešiojamojo kompiuterio, kiekvienas su maždaug 20 vienetų.

3. Produkto stilius: sticky notes

4. Medžiaga: popierius

Produkto savybės:

1. Šias Kalėdas kartu pastaba padas yra puikus Kalėdų dovana, tinka rašyti laiškus, priminimus, žurnalams ir kitiems tikslams.Jis priima Kalėdų tema dizainas, suteikti žmonėms šilta ir linksma atostogų atmosfera.

2. Kiekviena pastaba pad yra papuoštas įvairių Kalėdinių raštų ir spalvų vartotojams pasirinkti ir naudoti.Tokiu būdu, vartotojai gali pasirinkti tinkamus pastaba trinkelės, pasak įvairioms progoms ir nuotaikoms, labiau įdomus ir personalizavimas naudoti.

3. Kiekviena pastaba padas yra pagamintas iš aukštos kokybės popierius, todėl ją lengva rašyti ir doodle.

4. Produkto dydį yra nedidelis, todėl jį lengva nešiotis ir įdėti į savo kišenėje arba rankinėje įrašyti įkvėpimo ir svarbius klausimus bet kuriuo metu.Nesvarbu, ar esate namie, biure ar keliaujant, galite lengvai atlikti ši pastaba pad su jumis.

5. Šias Kalėdas kartu pastaba pad " yra ne tik tinka asmenims, tačiau taip pat tinka kaip Kalėdų dovana artimiesiems ir draugams.Tai ir praktiška, ir gali perduoti šilumos ir globos, todėl ypatingą ir prasmingą dovaną.

6. Šį notepad yra klijai ant nugaros.

Dėmesio:

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2.Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida kelių centimetrų

Vežimą sudaro:

1pc sticky notes

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Klijais Arba Ne: Taip
  • Funkcija: Apdaila
  • pritaikyti: No
  • Stilius: Bloknotai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių