PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

Dangaus Pilis, 3D Pastaba Pad Kūrybos Dovanų Popieriaus Drožyba Architektūros Tearable Pažymi, Popieriaus Pastaba Gimtadienio Dovana, Popieriniai Kristaus F0C3

(0 Atsiliepimai)
€19.29 €11.58

Žymos:

Prekės kodas:t17118

Specifikacija

Pavadinimas: Oro Pilis, 3D Bloknotą

Medžiaga: popierius, akrilas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 8*8*4 cm/3.15*3.15*1.57 cm

Puslapiai: 153

Aprašymas

KŪRYBOS POPIERIAUS AMATŲ DIZAINO: Atskleisti 3D rašymo lenta ir paslėptas popieriaus amatų skulptūra netikėtumų bus.Unikalus ir akį traukiantis pilis danguje dizainas bus pastebėta ir vertinama kokią erdvę.

SPECIALI APDAILA tinka BET kokiai PROGAI: 3D meno notepad funkcijų, architektūriniai siluetai ant lipnūs lapeliai, kiekviename lape yra mažas meno kūrinys, kuris gali būti naudojamas kaip žymą arba papuošti jūsų stalo.

KOKYBĖS MEDŽIAGA: 3D notepad yra pagamintas iš atnaujintas aukštos kokybės specialaus popieriaus, lygesnė ir daugiau tekstūros, sklandžiai rašyti, lengvai neplyštų, rankų privalomas yra stipresnė ir ne lengva sugadinti.

ATOSTOGŲ DOVANŲ: Ji ne tik kelia nuostabą, bet ir savo unikalų pasirinkimą.3D notepad yra puiki dovana geriausi draugai, bendradarbiai, mergaitės, paauglės, seserys, dukros, žmonos, anūkės ar sau.Gimtadienis, Valentino Diena, mokyklos Baigimo, Jubiliejaus, Motinos Diena Dovana.

Produktų Sąrašas:

1* 3D lipni pastaba

1*Akrilo ekranas dėžutę

1*Dovanų dėžutė

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

.

  • Stilius: Bloknotai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pavadinimas: Oro Pilis, 3D Bloknotą
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių