PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

A5 52 Savaites Kasdien Savaitės Kalendorius Sąsiuvinis Leidinys Rašyti Studentas Nešiojamojo Kompiuterio " Office Mokyklos Supplie

(0 Atsiliepimai)
€5.04 €3.28

Žymos:

Prekės kodas:t86139

Aprašymas:

Savybės:

Universalus A5 Planuotojas: Šis daugiafunkcinis planuotojas sujungia patogumui pratybų knyga, 52-savaitės dienos ir savaitės kalendorius, ir studentų tvarkaraščius sąsiuvinis, todėl svarbu kanceliarinės prekės (biuro ir mokyklos reikmenų.

Aukščiausios Kokybės: Meistriškai su sutirštės popieriaus ir įrengtas patvarus žymą, tai A5 planuotojas užtikrina sklandų rašymo patirtį ir leidžia lengvai prieiti prie svarbių puslapių.Aukštos kokybės konstrukcija garantuoja ilgalaikį naudojimą.

Efektyvus Pastaba-fotografavimas: Sukurta specialiai studentams, šis sąsiuvinis yra atskiras skirsnis, skirtas atsižvelgiant pažymi ir apibendrinti pagrindiniai punktai.Ji padeda mokiniams palaikyti tvarką ir stiprina jų mokymosi patirtį.

Kūrybinis Lizdo: Su savo leidinys rašyti formatu, tai A5 studentų sąsiuvinis skatina kūrybiškumą ir saviraišką.Tai ideali vieta dienoraščiai, kelionių dienoraščiai, poezijos darbą, ir meno pastangomis, tokių kaip tapyba.

Išsamią Darbo Įrankis: Ar naudojamos darbo dokumentus, studijų pastabas ar meno užsiėmimus, šis universalus nešiojamojo kompiuterio talpina įvairius poreikius.Jo kompaktiškas ir funkcionalus dizainas, kad tai patikimas kompanionas bet kokią užduotį.

Specifikacija:

Medžiaga: Popierius

Dydis: 14.2*20.8 cm

Komplektą Sudaro:

1* Pratybų Sąsiuvinis

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių