PAKROVIMO VAIZDAI
Meno Reikmenys

24 VNT/Set Nailono Plaukų Medinė Rankena Akvareliniai Teptukai Pen Plovimas Grandiklis, Rašymo, Piešimo Akrilo Tapybos Meno Reikmenys

(0 Atsiliepimai)
€20.74 €14.52

Žymos:

Prekės kodas:t25773

24 VNT/Set Nailono Plaukų Medinė Rankena Akvareliniai Teptukai Pen Plovimas Grandiklis, Rašymo, Piešimo Akrilo Tapybos Meno Reikmenys

Pristatome ultimate 24-dalių rinkinys iš nailono plaukų šepečiai menininkų ir mėgėjų, tiek!Tai aukštos kokybės teptukų rinkinys funkcijų, įvairių dydžių ir formų, kad atitiktų visus jūsų tapybos poreikius.Su elastinga ir elastingas plaukų šereliai yra pagaminti iš importuotų nailono ir pasigirti vienodą spalvą ir blizgesį, užtikrinti, lengvas maišymas ir sklandžiai smūgių.

Patogi rankena dizainas ir dažai-atspari rankena, kad nuovargis-nemokamai dažymo patirtis, o tvirtas aliuminio rėmelis neleidžia teptuku galvas nuo ateinančių laisvi, užtikrinant ilgalaikį ir patikimą veikimą.Teptuku rinkinys apima įvairių dydžių portretas, peizažas, natiurmortas, ir dar daugiau, todėl yra esminiai, be jokių menininko rinkinys.

Rinkinys atvyksta supakuota naudojant apsaugines drobės maišelis, puikus-the-go tapybos sesijas arba saugoti savo šepečiai, kai jo nenaudojate.Puikus derinys funkcija ir stiliaus, tai teptukų rinkinys yra tikrai padidinti savo tapybos patirtį bei įkvėpti naują kūrybiškumą.Tad kodėl palaukti?Spustelėkite dabar pridėti šį esminius teptukų rinkinys su savo meno kolekciją!

1.【Aukštos kokybės produktas, kokybė】: Tai teptukų rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės importuotos iš nailono, su vienoda spalva ir blizgesys, užtikrinant sklandų ir tikslūs smūgiai per tapyba.

2.【Patogi rankena dizainas ir kelių dydžių pasirinkimas】: teptuko rankena ergonomiškai suprojektuota patogi rankena ir patvarumo, tinka ilgai tapyba.Kelių dydžių šepečiai yra pakankamai, kad būtų patenkinti įvairių tapybos poreikius.

3.【Tvirtas aliuminio rėmelis】: aliuminio rėmelis suteikia tvirtas ryšys tarp teptuku galvos ir rankena, užkirsti kelią teptuku galvą ateina laisvi, užtikrinti patikimą našumą ilgalaikiam naudojimui.

4.【Elegantiškas dizainas ir patraukli pakuotė】: teptuku rinkinys pasižymi elegantiško dizaino, kad yra tiek praktinių ir estetiškai malonus, tinka profesionaliems menininkams, taip pat mėgėjai.Apsauginės drobė maišelis įtraukti leidžia lengvai laikyti ir nešioti šepečiai, apsaugo juos nuo sugadinimo.

5.【Neįvykdyti tapyba poveikis】: nailono šeriai suteikia natūralų ir sklandžiai tapybos poveikį, tinka išsamios portreto ir didelio tikslumo kūriniai.Įvairių dydžių ir formų, leidžia menininkams rinktis pagal asmeninį stilių ir kūrybos poreikius.

.

  • Funkcija 1: dažymo reikmenys
  • Plaukų Medžiaga: nailonas
  • 2 funkcija: Akrilo Dažai
  • Rankenos Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Amžius: >3 METŲ
  • Tipas: Akvarelės Teptuku
  • Modelio Numeris: Akvarelės Teptuku Pen
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių