PAKROVIMO VAIZDAI
Meno Reikmenys

Meno Portfelio Atveju Organizatorius Eskizas Krepšys Saugojimo Didelės Talpos Tapybos Krepšys Dėklas Sketch Pad Paletė Piešimo Lenta

(0 Atsiliepimai)
€14.26 €8.13

Žymos:

Prekės kodas:t195290

Aprašymas:

【Medžiagos】: portfelio nešti pagamintas iš Puikios dėvėti, atsparus oksfordo audinys audinys, dulkėms, anti nulio ir stiprios apkrovos pajėgumas, patvarios, ilgai naudojant

【Didelės talpos Dydis】: Apytiksl. 66cmx48.5cm/25.98inchx19.09inch, pakankamai didelis, kad saugojimo 4K piešimo lenta, taip pat gali būti suristi saugojimo, kelionės ar lauko eskizas.

【Multiuse】: meno portfelis yra didelis užtrauktuku kamera, skirta drobė skydai, plokštės, eskizas pagalvėlės, pagalvėlės, piešimo ar kitų didelių daiktų; ir kitos kišenės paspaudę lankstymo easels, eskizavimo, popierius, pieštukai, teptukai, lyginimo kibirai, Piešimas, knygų ir kitų dalykų, kad tilptų.

【Nešiojamų】: Su Rankena ir reguliuojamas diržas per petį, Jūs galite jį nešiotis su nešti tvarkyti savo rankomis arba nešiotis ant nugaros turėtų dirželiai, kaip kuprinė, kurie jums gali lengvai keliauti su.

【Plačiai Naudojami】: Idealiai tinka keliaujant, lauko eskizų piešimo, tapybos, piešimo, einu į laukus, bei gabenti meno reikmenys ir kiti daiktai.Gražus portfelį meno studentų, architektūros studentai, ir menininkai.

Specifikacija:

Medžiaga: Oxford medžiaga

Dydžių Lentelė:

66cmx48.5cm/25.98inchx19.09inch

Komplektą Sudaro:

1 Meno Portfelis Krepšys

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Meno Portfelis Krepšys
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių