PAKROVIMO VAIZDAI
Meno Reikmenys

10/20/50 VNT Teptukai Rinkinys, Akrilo Butas Turas Nurodė, Teptukai Amatų Akvarelė Naftos Dažymo Teptukai Meno Reikmenys

(0 Atsiliepimai)
€4.84 €3.10

Žymos:

Prekės kodas:t214599

10/20/50 VNT Teptukai Rinkinys, Akrilo Butas Turas Nurodė, Teptukai Amatų Akvarelė Naftos Dažymo Teptukai Meno Reikmenys

Pristatome mūsų Nailono Mini Šepetys - galutinis dažymo kompanionas tiek mėgėjų ir profesionalių dailininkų.Šis šepetys yra du esminiai formų - plokšti, ir nurodė sprendimus tai universalus, įvairių tapybos būdų.

Pagaminti naudojant aukštos kokybės nailono plaukų, šis šepetys yra ne tik patvarus, bet taip pat suteikia puikus derinys minkštumo ir springiness.Tankus ir stiprus šeriai paspaudę spalva gerai, o sklandžiai rankena užtikrina patogų rankena, kuri skatina skysčių ir fizinių smūgių.

Butas galvos šepetys yra puikus taikymo spalva greitai ir tolygiai, o smailus galvos dizainas leidžia tiksliai, išsamiai ir kontūro darbą.Metalo tvirtinimas užtikrina teptuku galvos yra saugiai pritvirtintas prie rankenos, užkirsti kelią bet kokio šerių nuostolių.

Šis šepetys yra vienodai namuose su vandens pagrindu ir aliejaus pagrindu žiniasklaidos, todėl tinka naudoti su akrilas, akvarelė, guašas, aliejus, tapyba, ir projektus.Stipri vandens įgertis reiškia mažiau korekcijai, o minkšti šeriai išvengti taškymosi ir padeda išlaikyti švarią darbo vietą.

Sukurta pagal praktiškesnį omenyje, nailono mini šepetys yra puikus pasirinkimas mėgėjams ir profesionalams panašiai.Tad kodėl palaukti?Atrasti džiaugsmą, tapybos mūsų Nailono Mini Šepetys šiandien!

Multifunctionality : Šis šepetėlis turi du esminius formų - plokšti, ir nurodė sprendimus tai universalus įvairias tapybos technikas ir scenarijus, nesvarbu, ar tai taikyti spalvos, detalus brushwork, ar kuriame.

Aukštos kokybės Medžiagos : teptuku yra patvarus nailono plaukų, kuri yra minkšta, bet elastingas, užtikrinant puikus efektams ir vartotojo patirtį.

Patogus naudojimas : plastiko rankenos yra skirtos būti atsparus korozijai ir turi lygaus paviršiaus, suteikiant patogi rankena, kuri užtikrina skysčių ir fizinių smūgių.

Stiprios Vandens įgertis : teptukas turi stiprią vandens įgertis, o tai reiškia mažiau korekcijai reikia per tapyba, o minkšti šeriai išvengti taškymosi ir padeda išlaikyti švarią darbo vietą.

Įvairioms reikmėms : Tai šepetys tinka įvairių tapybos pramogos, įskaitant akrilas, akvarelė, guašas, aliejus, tapyba, ir projektus.Jis taip pat puikiai tinka įvairių rūšių rankų darbo "PASIDARYK pats" projektai.

.

  • Tipas: Naftos šepetys
  • Rankenos Medžiaga: Plastikiniai
  • Tirpsta Ar Ne: dažai
  • Amžius: >3 METŲ
  • Plaukų Medžiaga: nailonas
  • Modelio Numeris: dažymo šepečių rinkinys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių