PAKROVIMO VAIZDAI
Meno Reikmenys

Dauginimasis To Ir Atimties Skyriaus Mokymo Antspaudas Per 100 Matematikos ABS Vaikams Roller Skaitmeninių Mokymo Antspaudas

(0 Atsiliepimai)
€23.95 €15.57

Žymos:

Prekės kodas:t214889

Skaitmeninis Švietimo Antspaudas Voleliu: Šios matematinės roller antspaudas yra labai patogu, palyginti su raštu kiekvienos matematinės lygties kiekvieną kartą.Naudojant dviejų galvučių slinkties ratuku galite pasukti numerius ir gauti įvairias kombinacijas lygtis spręsti, atspausdinti aiškiai, ir neblunka.

Dviejų galvučių dizainas: Pridėti/daugintis ir atimti/padalyti iš abiejų pusių, galite pasirinkti arba viena, arba kita.

[Įvairias Lygtis Deriniai] galite pasukti rankenėlę slinkties ratuką, norėdami keisti telefono numerį, siekiant gauti įvairių derinių.Tai matematikos volelis tinka studentų praktikos, tėvų rekomendacijas, mokytojų mokymas, kanceliarinės ir mokyklinės prekės.

Kurti matematinė logika įgūdžius: Be tėvų pagalbos, jūsų vaikas gali kurti įvairias matematines lygtis ir tada jas spręsti.Mėgaukitės matematikos ir praktikos loginio mąstymo įgūdžius.Jei norite ką nors paprastas ir įdomus padėti vaikui išmokti paprasta matematika, tada tai yra geras pasirinkimas.

Patogus pakeitimas: Šis mokymas antspaudas nustatyti yra užpildytas iš anksto.Kai rašalas yra naudojama, pusėje roller antspaudas gali būti pripildytas 5-8 lašai.Jums reikės palaukti keletą minučių, rašalo įsisavinti prieš naudodami nešiojamuosius, erdvės taupymo, ir patogus laikymas.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:ABS

Dydis:Apie 76x64x32mm

Pakuotės Turinys:

4 x matematika roller antspaudai

10 x rašalo buteliai,

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių