PAKROVIMO VAIZDAI
Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Boho Skrybėlę Organizatorius Macrame Skrybėlę Turėtojas Cowboy Hat Rack Dekoratyviniai Kutai Restoranų Gyvenamasis Kambarys Vonios Kambarys

(0 Atsiliepimai)
€3.11 €1.55

Žymos:

Prekės kodas:t2210

Atnaujinti savo skrybėlių kolekcija su šiuo nuostabiu boho skrybėlės stovo.Pagamintas iš medvilnės virvė pintas į elegantiškas dizainas, tai yra puikus dydžio rinkti įvairių skrybėlės.Paprastas montavimas leidžia lengvai naudoti, ir jis gali būti naudojamas ilgą laiką.Šis stovas sukuria atsipalaidavęs ir kaimiškas gyvenimo atmosferą, pridedant touch stiliaus į bet kurį kambarį.Atsisveikinti su netvarkinga patalpose ir sveiki surengė elegancija.

Specifikacija:

Pavadinimas: Hat Rack Skrybėlę, Pakabos

Išplėsti Dydis:

Sluoksnis (vid.)63cm/24.8 cm

Antrame aukšte (vidut.)105cm/41.34 cm

Trijų sluoksnių, (vidut.)150cm/59.06 cm

Svoris: sluoksnis/70g, dviejų sluoksnių/100g, trijų sluoksnių/130g

Pakavimo Sąrašas:

1* Hat Rack Skrybėlę, Pakabos

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gana Apdovanojimai: Mūsų Hat Rack Skrybėlę, Pakabos funkcija apsvaiginimo medvilnės virvė pynė su kutas akcentų kūrimas prabangus ir egzotinių apdaila, kuri bus pavydas jūsų svečiams.Idealus sprendimas tiek sandėliavimo ir namų dekoro.

2.Lengva Naudoti: Šis hat stovas kabykla ateina paruoštos naudoti ir nereikalauja jokių susirinkimų.Ji yra puikus dydis rinkti įvairių skrybėlės ir padeda jums apsaugoti ir valdyti kelis skrybėlės.

3.Ilgai Tarnauja Gyvenimas: jos tvirtos medvilnės virvės medžiaga ir rankomis austi dizaino hat rack skrybėlių kabyklos užtikrina patikimą ir tvirtą paramą girliandos skrybėlės.Savo daugkartinio naudojimo konstrukcija užtikrina ilgalaikį patogumui visiems jūsų poreikiams.

4.Lengva Įdiegti: Tai Hat Rack Skrybėlių Kabyklos numatyta, lengvas skrybėlę šalinimo prieš išeinant ir organizuoti sandėliavimą, kasdien nenaudojamus skrybėlės.Savo patogi diegimo procesas leidžia jums pakabinti organizatorius tiesiogiai ant sienos, kad būtų lengva pasiekti ir netvarką-nemokamą maitinimą.

5.Plačiai Naudojamas: Pakelti savo mastu kraštų ir fedora skrybėlę organizacija, šis kaimiškas, stilingas skrybėlę stovo.Idealiai tinka gyvenamieji kambariai, miegamieji, viešbučiai ir restoranai, ji sukuria jaukus ir ramus atmosfera, puikiai tinka stiprinti bet kurią erdvę.

.

  • Taikomas Vietos: Už Durų, Arba Ant Sienos
  • Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Nėra. Pakopų: Vieną
  • Tipas: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
  • Klasifikacija: Sulankstomas Stovas
  • Naudoti: Maisto
  • Dydis: M
  • Modelio Numeris: Hat Rack Skrybėlę, Pakabos
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių