PAKROVIMO VAIZDAI
Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Custom Papuošalų Dėžutė-Metį Nuotaka Bridesmaid Draugei Bachelorette Šalis Dovana Asmeninį Foto Teksto Kelionės Papuošalų Bylos

(0 Atsiliepimai)
€20.38 €10.19

Žymos:

Prekės kodas:t11653

⭐️⭐️ [MINI IR TALPA]3.97x3.97x1.97/10x10x10 Cm.Kompaktiškas dydis nešiotis ir sutaupyti vietos; suskirstyti į dvi puses maksimaliai išnaudoti erdvę saugoti daugiau papuošalų ar aksesuarų.

⭐️⭐️ [STRUKTŪRA] viršutinė dalis su trimis built-in kabliai ir elastinės kišenės saugojimo ir apsaugos karoliai; apatinė dalis su nuimamu dozatoriais ir žiedas įduba turėtojų, rūšiavimo ir saugojimo kiti papuošalai ir žiedai.

⭐️⭐️ [AUKŠTOS KOKYBĖS& PATVARUS] Aukštos kokybės dryžuotas audinys, išorė, aksominis pamušalas, kompaktiškas struktūra; užtrauktukas uždarymo, lengva naudoti, gali pagerinti saugumo vertybės.

⭐️⭐️ [KELIAS PROGRAMAS] galima laikyti papuošalų, aksesuarų ir kt.; gali būti naudojamas namuose, sulankstomas, erdvės taupymo; naudojamas laikyti papuošalų ir aksesuarų, kai einate ar kelionės, lengva nešiotis; kaip dovana mamai, draugei, seseriai, draugui.

Užsakyti

⭐️⭐️[Paramą Tinkinti!] Jei norite gauti daugiau stilių, galite atsiųsti man savo nuotraukas, Bet kokio pobūdžio nuotraukos,nuotraukos,nuotraukos,piešiniai,meno kūrinys gali būti eaily padaryta.

Jūs galite spausdinti bet kokius vaizdus, pavyzdžiui, internete arba foto savo augintinio, naujas brėžiniai savo meno kūrinį.

Tai taip paprasta, kaip spauda ant popieriaus!!

Plssend mums aiškų vaizdą prieš kurdami užsakymą.(Didesnis apibrėžimą, vaizdo ,daugiau, aišku, Juvelyrikos dėžutės bus)

Aprašymas:

1.Prekė: 1 x papuošalų dėžutė, (kiti reikmenys, dėl nuotraukų NĖRA įtrauktas.)

2.Medžiaga: PU oda, Vidinis granulių aksomo

3.Dydis:10*10*5 cm

Pastaba:

Nepriklausoma papuošalų dėžutė, išskyrus juvelyrika langelį.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Produktų Ekranas:

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių