PAKROVIMO VAIZDAI
Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Papuošalų Dėžutė, skirta - Moterims Nekilnojamojo Medinių Papuošalų Organizatorius Dėžutė su Rožių Lapų Modelius, Motinos Diena Dovanos, Papuošalų Dėžutės Saugojimo

(0 Atsiliepimai)
€104.35 €80.35

Žymos:

Prekės kodas:t7589

DIDELĖ TALPA: 6-pakopų struktūra medienos juvelyrika langelį, įskaitant viršų papuošalai dėklas, 5 ištraukti stalčiai su 35 skyrių, leidžia maksimaliam saugojimo vietos, sukurti daug skyrių organizuoti visų rūšių juvelyriniai dirbiniai: žiedai, auskarai, apyrankės, vėriniai, plaukų segtukai, rankogalių segtukai, sagės ir kt.

ELEGANTIŠKAS DIZAINAS: išdrožti modelius rožės su lapais į viršų ir skaidraus stiklo dangčiu, kad ši medinė papuošalų organizatorius unikalus ir gražus, pridėti elegancija jūsų namų dekoro.

KOKYBĖS :Puikus MDF, gražus apdaila, stilingas dizainas, minkštas aksominis pamušalas, elegantiškas tekstūros ir švelnios liesti, kad medienos papuošalų bylos puiki dovana merginoms ir moterims.

Patogus: Tai medinė papuošalų dėžutė kiekvienas stalčius yra įrengta su subtilus rankena lengvai atidaryti; minkšto dugno gumos padas apsaugo stalą nuo įbrėžimų.

DOVANŲ IDEALUS PASIRINKIMAS: Tai papuošalai organizatorius lauke priemonių, 11.97" (L) × 7.36" (W) × 9.84" (H), kai uždarytas.kokybiškos ir aukščiausios dizaino, kad papuošalai organizatorius puiki dovana merginoms, vyrams, moterims, žmonai gimtadienio, Valentino Diena, Moterys\\ \ 's Dieną ir Kalėdas.Pastaba: Nuo organizatorius yra pagaminti rankomis, yra klaida, apie 0.39" (1 cm) dydžio.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: Patalynė
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių