PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Stiklo Defogger Purškimo Automobilių Stabdžių Rūko Agentas 120ml skersmens Momentinių Ilgalaikį Anti Rūko Automobilio Langą Purškimo Auto "Windows" ir priekinio Stiklo

(0 Atsiliepimai)
€13.25 €6.62

Žymos:

Prekės kodas:t13233

Mūsų anti-glare formulė užtikrina maksimalų aiškumą.Mūsų daug sukibimo technologija saugo jūsų stiklo saugios, be jokios žalos.Tiesiog nuvalykite automobilio stiklo su mūsų anti-rūko skysčio ir mėgautis geresnio matomumo.

Produkto pavadinimas: Automobilių stiklų rainproof agentas

Būsena: skystis

Kategorija: Rainproof agentas/anti-rūko agentas (pasirinktinai)

Grynasis kiekis: 120ml skersmens

Pareigos: Lietaus/rūko įrodymas

Taikytinos modeliai: Universalus

sąrašas:

Rainproof agent*1

arba

Anti-rūko agent*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aiškiai Matyti: Gauti krištolo aiškų vaizdą apie kelių su šio kovos rūko purkštuvu, užtikrinti savo vairavimo saugumą bet kokiomis oro sąlygomis, teikiant HD matyti kelio.

2.Sukurta Technologija: Featuring pažangios veikliosios membranos technologija, jis neturės įtakos šviesos pralaidumas, o teikti tvirtą sukibimą ir ilgalaikio rūko prevencija.

3.Ne Sugadinti Stiklo Ingredientai: Tai anti-rūko purškiamas stiklas yra pagamintas iš švelnaus ingredientų, kurie yra ne-dirgina ir nepakenks stiklo ar plėvelės paviršių.Ji yra paprasta naudoti ir veiksmingai.

4.Lengvas Valdymas: Tiesiog nuvalykite stiklo švarus ir taikyti kovos su rūko purkštuvu lengva ir patogu rūko prevencija.Jokių sudėtingų veiksmų ar priemonių, reikalingų.

5.Daugiafunkcinis Naudojimas: Laikykite savo automobilį stiklo, vonios veidrodis, ir langas rūko-nemokamai su mūsų anti-rūko purkštuvu.Mėgaukitės aiškios vizijos įvairiose aplinkose, tai karšta, šalta, ar drėgna.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: Stiklo defogging sprendimas
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių