PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

85ml Pilkos spalvos Sandarinimo Cilindrų Sandarikliai, Automobilių Variklio Sandarinimo Tarpiklis Nemokamai Daugiafunkcinis RTV silicone kūrėjas, Transporto priemonių

(0 Atsiliepimai)
€10.99 €5.49

Žymos:

Prekės kodas:t15464

Kulka Taškų:

1. Plačiai Taikomos: Su įvairios paskirties automobilių, mechaninė, ir namų, laukų, tai pilka danga yra būtina turėti.Idealiai tinka profesionaliems naudotojams, ji puikiai tinka sandarinimo motociklo variklio arba tvirtinimo spinduliuojamieji vamzdžiai.Jos patvarumas ir lengva taikyti, kad ji pageidaujamą pasirinkimas už DIY entuziastai taip pat.

2. Galingas Apsaugos: Laikykite savo variklio dalys, neapgadinta naudodami mūsų aukštos kokybės variklio tarpine hermetiku.Jos stabilų sukibimą užtikrina patikimą ir ilgalaikį ruonis net ir aukštos ir žemos temperatūros aplinkoje.

3. Supaprastintas Naudojimas: Vengti reikia tarpikliai su mūsų varikliui tarpiklis sandariklis.Ji gali būti taikoma tiesiogiai į cilindro paviršių, teikti patikimą apsaugą, kad būtų paprasta ir lengva naudotis, taupant jūsų laiką ir išlaidas.

4. Efektyvus Sandarinimas: Tai Variklio Tarpinės Sandarinimo pasigirti 85ml pajėgumus, todėl itin ekonomiškas.Antspaudas variklio nutekėjimas ir įtrūkimų kelis kartus ir išvengti brangiai kainuojančių remonto darbų, teikiančių efektyvus sprendimas, kuris yra verta kiekvieną denara.

5. Multi Funkcijos: Mūsų daugiafunkcinis variklio tarpinės sandarinimo sukuria kokybiškos ir patikimos antspaudas išvengti cilindrų nuotėkio, didinant variklio patvarumą ir efektyvumą.

Aprašymas :

Šis automobilių sektoriaus Tarpinės Sandarinimo Vamzdelis yra idealus aukštos ir žemos temperatūros aplinkoje.Tai daugiafunkcinis ir nereikalauja naudoti tarpikliai, taupant jūsų laiką ir pinigus.Vamzdis yra pakankamai kelios programos.Išbandykite tai dabar!

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Variklio Tarpinės Sandarinimo

2. Talpa: 85ml

Pakavimo Sąrašas:

1* Varikliui Tarpiklis Sandariklis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Plotis: 10cm
  • Elemento Tipas: Užpildai, Klijai & Hermetikų
  • Modelio Pavadinimas: Aliejus Atsparus Hermetikas
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Svoris: 118g
  • Specialios Funkcijos: Ilgalaikis
  • Elemento Ilgio: 14cm
  • Elemento Aukštis: 5cm
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių