PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Automobilių Scratch Repair Kremas 60ml Poliravimo Agentas Auto Nulio Remontas, Automobilių Kailis Nulio Remonto Pasta Su Kempine Aukštą Apsaugos Automobilis

(0 Atsiliepimai)
€1.70 €1.19

Žymos:

Prekės kodas:t20986

Atgaivinti jūsų automobilio dažų darbas į savo buvusios šlovės su mūsų Didelio Tikslumo Automobilių Dažai Restauratorius.Jis yra veiksmingas tikrai pašalinti įbrėžimus ir drėkina lakas suteiks jūsų transporto priemonės ilgalaikį blizgesį.Tinka visų automobilių dažų spalvų, šis produktas yra paprasta ir lengva naudoti.Pareikšti savo automobilį atgal į gyvenimą su mūsų Automobilių Dažai Restauratorius.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Automobilių nulio remonto pasta

Būklė: pieniškas

Grynasis kiekis: 60ml

Taikoma automobilių dažai: universalus

Taikytinos modeliai: Universalus

Sezonas: keturi metų laikai

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio įbrėžimams remonto pasta x1

Profesionalaus valymo kempinė x1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Revoliucinė Formulė: Naudojant pažangias sumažinti molekulinės technologijos, mūsų scratch repair kremas suteikia didelio tikslumo restauravimo, veiksmingai remontas, įbrėžimų ir dėmių, nepažeidus originalios dažų arba lako sluoksniu.

2.Idealus Scratch Remover: atsisveikinti negražus įbrėžimus ant jūsų automobilio paviršių gera.Mūsų kremas pašalina įbrėžimus visiškai nauja apdaila ir neleidžia ateityje įbrėžimų iš automobilio plovimo.

3.Drėkinantis Lako: Pasiekti neprilygstamą blizgesį su mūsų scratch repair kremas featuring drėkinantis lako.Pakelti jūsų automobilio išvaizdą su veidrodinė apdaila ir apsaugoti jūsų dažai iš ateities įbrėžimų, todėl jos puikiai tinka, be jokių automobilių mylėtojas toolkit.

4.Multi Naudojimas: be Vargo atkurti ryškumas jūsų automobilio dažų su mūsų scratch repair kremas, puikiai tinka juoda, balta, ir spalvos transporto priemonės.Jokios žalos garantuotas, tai universalus sprendimas leidžia atsisveikinti su bet negražus ženklus ir laikytis puikus išvaizdą jūsų važiavimo.

5.Paprastas Naudojimas: Pašalinti įbrėžimų akimirksniu.Su šį automobilį scratch repair kremas, jūs galite pasiekti puikią paviršių be jokių profesionalių įrankių ar įgūdžių.Sukurta paprasta ir lengva taikyti, jis puikiai tinka pradedantiesiems vairuotojams suteikti savo automobilį kaip naują išvaizdą.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: Scratch Repair Kremas
  • Specialios Funkcijos: 60ml Poliravimo Agentas
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Modelio Numeris: Automobilių Scratch Repair Kremas
  • Prekės Svoris: 60ml
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių