PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Automobilių Transporto Priemonė Dažų Priežiūros Scratch Remover Restauratorius Remonto Agentas Randas Taisymas Įrankis

(0 Atsiliepimai)
€0.33 €0.20

Žymos:

Prekės kodas:t23044

Kulka Taškų:

1. Nulio Eliminator: nesvarbu, kokios spalvos yra jūsų transporto priemonė, šio automobilio dažų restauratorius gali pašalinti visų rūšių mažų įbrėžimų ir efektyviai užpildyti negilų įbrėžimų be korozijos dažų sluoksnį.

2. Dažų Atkūrimas: Šis produktas veiksmingai pašalina swirls ir įbrėžimus nuo jūsų automobilio paviršiaus ir atkurti blizgesį ir dažų, todėl atrodo kaip naujas.

3. Universalus Dažų Restauratorius: Ar jums reikia išspręsti įbrėžimų, swirls, oksidacijos, ar blukimas, šio automobilio dažų restauratorius gali dirbti visi.Jis veikia daug įvairių dažų remontas ir gali būti naudojamas automobilių, katerių, motociklų, RVs, keturračiai ir dar daugiau.Ji atkuria pirminį blizgesį ir spalvų jūsų transporto priemonės su lengvumu.

4. Lengva Naudoti: Šio automobilio dažų restauratorius gali veiksmingai pašalinti įbrėžimų ir atkurti originalią spalvą jūsų automobilį.Tiesiog naudokite rankšluostį arba kempinę su šiek tiek subraižyti remontas, rub energingai dėl įbrėžimų, kol įbrėžimai dings, ir, galiausiai, nuplaukite jį išjungti su vandeniu.Ji yra paprasta naudoti ir tinka bet kokio automobilio dažų.

5. Novatoriškas Sprendimas: Šį produktą saugiai pašalina nedidelius įbrėžimus, saulės dėmės, tekstūrų, ir dėmės nuo jūsų automobilį ar motociklą, nepažeidus paviršiaus dažai.

Atgaivinti jūsų automobilio išorės su mūsų automobilių apdailos atstatymo.Visa tai-paskirtis tirpalas pašalina visų rūšių mažų įbrėžimų, paliekant savo dažų paviršius blizgus kaip naujas.Tinka bet kokios transporto priemonės, įskaitant lengvųjų automobilių, katerių, motociklų, RVs, ir keturračiai.Atkurti pirminį blizgesį ir blizgesį, be jokios papildomos šurmulio.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Nulio Skystas Vaškas Remontas

Talpa: 100ml

Taikymo sritis: automobilių dažai, įbrėžimų remontas

Funkcijos: apsaugos nuo saulės, atsparus vandeniui, UV apsauga, dėmių pašalinimas, lenkijos, anti-static, rūgštusis lietus, aukštos temperatūros, įbrėžimų remontas, stabdžių-dilimui, kiti

Fizinis Būvis: Skystas

Pakuotės sąrašas:

Scratch Repair Vaškas*1

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SHIDWJ
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių