PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Automobilio Seat Cleaner " Automobilių Odos Sėdynės Atnaujinimas Ir Vidaus Valymo darbų Agentas 120ml skersmens Atnaujinimas, Valymas Odinis Kondicionierius

(0 Atsiliepimai)
€10.09 €6.05

Žymos:

Prekės kodas:t40157

Atgaivinti jūsų automobilio interjero, lengvai, naudodami mūsų Oda Švaresnė.Jo galingas dėmių pašalinimo savybes, kad jis puikus sprendimas, sunku, purvui.Švelni formulė prailgina tarnavimo jūsų odos valymo metu visą automobilį, palikdamas šviežią, švarų kvapą atsilieka.Laikykite savo automobilį, atrodo kaip naujas su mūsų veiksminga ir paprasta naudoti valiklį.

Produkto pavadinimas: automobilių sėdynės valymo skystis

Būsena: Skystis

Grynasis kiekis: 120ml skersmens

Taikoma: Sėdimos vietos, skydus, durų, stogine stogai ir kt.Visose transporto priemonėse

Pareigos: valymo, nukenksminimo, dulkėms renovacija

Taikytinos modeliai: Bendra

Sąrašas:

1pcs * Automobilio Sėdynės Cleane

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Revoliucinis Dėmių Šalinimas: Atsikratyti užsispyręs dėmes nuo jūsų automobilio interjeras su mūsų pupelės švaresnis.Nereikia šveitiklis: tiesiog purkštuvu, nuvalykite, ir mėgautis gaivus, švarus sėdynių ir apmušalų.

2.Įsidėmėtina Valymo Efektas: Pasiekti aukščiausios ilgaamžiškumą ir patvarumą su mūsų automobilio salono valikliu.Ji suteikia pastebimas valymo poveikį ir nepalieka vandens ženklas, veiksmingai pašalinti nešvarumus, dėmes ir kvapus iš bet kokių paviršių, ilgą naudojimo trukmę.

3.Švelnus ir Efektyvus Valymas: Tai automobilio salono valiklį, yra formulė, kad nekenkia jūsų oda ar medžiaga.Savo švelniu funkcijas, tai leidžia pašalinti purvą, dėmes ir kvapus iš savo automobilio sėdynės, prietaisų skydelio ir kilimai, paliekant savo automobilį švarus.

4.Daugiafunkcinis Automobilių Valymo Sprendimas: Šis produktas gali valyti interjero, eksterjero ir padangas, jūsų automobilio, paliekant švarus ir blizgus.Jūs galite jį naudoti ant bet kokių paviršių, pavyzdžiui, odos, kitų, metalo ar stiklo.

5.Komfortas-Didinimas: Mūsų Automobilio Salono valiklis suformuluoti palikti gaivus kvapas, kuris pagerina važiavimo komfortą ir nuotaiką, o pašalinti purvą, nešvarumus ir dėmes nuo jūsų automobilio interjero paviršiai.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių