PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Ūkio Merchandises

Elektriniai Valymo Šepetys Daugiafunkcinis Vieninkariai Elektros Valytoja Rankinės Namuose USB Įkrovimo Virtuvės Valymo Reikmenys

(0 Atsiliepimai)
€32.89 €16.45

Žymos:

Prekės kodas:t1181

Kulka Taškų:

1.Ilgalaikis Valymas: Mūsų elektros valymo šepetys pasižymi naujoviška IPX7 atsparus vandeniui funkcija, užtikrinanti ilgesnį tarnavimo laiką.Kūno vandeniui mechanizmas leidžia be rizikos naudoti net drėgniausias sąlygas.

2.Kokybiškos Valymo Našumas: Stiprinti savo valymo galia, su mūsų Elektros Valymas Šepetėliu.Suporuotas su didelės talpos baterija, ji suteikia iki 60 minučių nepertraukiamo naudojimo.Mokestis greičiau įtraukti PD įkrovimo kabelį ir mėgautis trumpesnį įkrovimo laiką.

3.Galingas Valymo: Išlaikyti savo namų švarus, su lengva valyti elektra, valymo šepetėlis.Tegul teptuku sunkus darbas, tiesiog palaikykite rankena ir atsisveikinti rankiniu būdu, plovimas.Mėgautis švaresne, tidier namų ne kartą su mūsų galingas siurblys, kuris veikia su sukimosi elektros pavaros variklis.

4.Plačiai Taikoma): be Vargo valyti virtuvės patiekalų, maišytuvai, stiklo, kriauklės, viryklės, įvairių spintų ir net savo batus su šiuo elektra, valymo šepetėlis.Tvirtas šepetys galvos ir galingas variklis, kad valymo vėjas.

5.Tinka Dovanų Duoti: savo namuose idealus giliai išvalyti su šiuo elektra, valymo šepetėliu, kad be vargo reikmenys bet kokių paviršių.Tai puikus housewarming dovana šeimai, draugams, kolegoms, ir klasiokų, kurie didžiuojasi savo nepriekaištingas namų.

Mūsų Elektros Nugara Valytoja suteikia vandeniui atsparus dizainas, saugus naudojimas dušas.Plius, su trumpesnį įkrovimo laiką ir lengvai valomas požymius, tai valytoja yra puikus valymo tuos sunkiai pasiekiamas vietas.Atsisveikinti su purvini batai ir nustebinti savo kolegas, su putojančio, valyti namų.

Specifikacija :

1. Pakuotės dydis: (vidut.)26.1*16.8*8.1 cm/10.28*6.61*3.19 cm

2. Svoris:

4-dalių rinkinys: apie 466g

3 dalių komplektas: apie 446g

Pakavimo Sąrašas:

Elektriniai Valymo Šepetėlių Rinkinį x1

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: kempinė
  • Modelio Numeris: Elektriniai valymo šepetys
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Naudojimas: Namų Valymo
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių